Kasiulka!
Fanka BB :)
pinula i to mi się podoba, ja też już coraz bardziej wyluzowana jestem i z jedzeniem, ale ogólnie ze wszystkim. Czuję, że wracam do siebie :-).
u nas noc super, dwa karmienia ok 15 min i spaliśmy dalej. teraz grzegrzulek zasnął sobie sam w łóżeczku. Dzisiaj wypadałoby pójść po PESEL 3 tygodnie już na nas czeka
.
u nas noc super, dwa karmienia ok 15 min i spaliśmy dalej. teraz grzegrzulek zasnął sobie sam w łóżeczku. Dzisiaj wypadałoby pójść po PESEL 3 tygodnie już na nas czeka
.
I nawet dawca życzenia złożył uuuu no nie wiem czy się nie posikać z radości ehehehe
Cycus mamusi eh ;-)
ale nocka niezła .... 
Przeciez nawet w literaturze pisze, ze np. nie ma na poczatku wykrztaclonych kanalikow łzowych a on od 1 tygodnia jak sie spłakał to łzy ronił.. No i podnosi juz glowe caly czas- bierzemy go na ramie ponosic czy odbekac to on glowa prosto i oglada swiat.. No i wyglada jakby widzial.. potrafi spojrzec wprost na mowiacego, juz delikatnie pojsc wzrokiem za zabawka.. a dzis posadzilam go w bujaczku by pojsc do lazienki z rana wlaczylam tv. Wracam pędem a tu cisza i patrze w tv leca bajki dla dzieci (NOODY 
) i było pięknie. I nawet śniadanie na mnie czekało :-)