No i kolejny dzień za nami

Witajcie!
Lina super że malutka się naprawiła
Ivi i Kindzia gratuluję śmiania się w głos waszych pociech, ja to już nie mogę się doczekać aż Antoś też zacznie się tak śmiać :-)
Kindzia mój Antoś też lubi bardziej prawą stronę i w ten wek. będziemy przestawiać łóżeczko by stale podchodzić do niego od lewej strony. No i przy zabawach w ciągu dnia też układamy zabawki od lewej. Mam nadzieję że to pomoże.
Monika to pewnie zazdrość o nowego członka rodziny, na pewno już nie długo mu przejdzie. Gdzieś słyszałam że szkarlatyną to trudno się zarazić. Mam nadzieję że i twoją córę to ominie.
O rany, jak ten czas pędzi... dopiero walczyłyśmy o laktację i uczyłyśmy się jak karmić maluchy a już rozmowy o rozszerzaniu diety

:-)
Ja planuję zacząć coś podawać jak młody skończy 5 msc. a w ogóle to chcę karmić do końca 6-7 msc. tak by wracając do pracy pod koniec roku już nie był na cycu.
Antoś miał dziś bardzo dobry dzień:-) w końcu zainteresował się też karuzelą :-) wpatruje się w nią jak urzeczony. No i odkrył też własne rączki. Na początku myślałam że pacha je do paszczy bo jest głodny, a tymczasem to wygląda zupełnie inaczej;-) i jak t. pokazywał mu zabawkę to tak śmiesznie wystawia do niej języczek jakby chciał ją nim dotknąć
No i o po 3 dniach wycia w wózku na spacerze, dziś obyło się bez buntu i oby tak już zostało ;-)