reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Maruuusia za udane małżeństwo !

vodka.jpg

reklama
W oczekiwaniu na wieczór panieński napisze co nas.

Jak tu wczoraj zajrzałam... a tak w sumie to dziś w nocy jak wróciliśmy z wesela to spodziewałam się nie wiadomo ile postów a tu raptem strona... Wszystkie jesteście zajęte dzieciaczkami :) Dobrze...

Byliśmy wczoraj na weselu. Jaś był z nami tylko chwilkę, później pojechał do teściowej.

Villandra Ja osobiście te krosti na główce potraktowałabym jakąś maścią z antybiotykiem. np mupirox. Ale to się będzie wchłaniało. i mimo że można stosowac u tak małych dzieci możesz miec opory... aquacell ag. szczerze mówiąc nie wiem. Ale tak na zdrowy chłopski rozum skoro preparaty ze srebrem są zabronione podczas ciąży i karmienia piersią to ja bym jednak nie stosowała.

Angel mam nadzieje że doleciałaś szczęśliwie.

zaraz wpadnę ze swoim zestawem imprezowym na panieński, tylko się trochę ogarnę :D

A więc....

Na początek witamy wszystkich gości, a przede wszystkim Panią Młodą... Ciesz się ostatnimi chwilami "wolności"
pfckjl4h3csggw8pxa13dc51hvkkjj.jpg

drinki mamy, słodkości mamy wiec jeszcze Dla wszystkich uczestniczek obowiązkowy strój koszulka16.jpg

A na główkę opaska-uszy-rozowe-wieczor-panienski-1590257285.jpg

Ponadto dla naszej gwiazdy wieczoru prezent :2520424390.jpg

Kasiulka ja pracuje odkąd Mania ma 3 tygodnie:D ale moja praca na szczęście nie trwa 8 godzin dziennie:) ale na sprawy normalnie chodzę i z klientami się spotykam - głownie popołudniami:)

harvard-drink.jpg za Maruusię!!!!

Ostatnia edycja:
Kasiulek do końca tego roku mam zamiar lżej pracować, zobaczymy jak to wyjdzie, bo kalendarz na wrzesień się zapełnia;) za powodzenie nie dziękuję tradycyjnie;D
coś nam sie zapowiada wieczór panieński bez panny młodej;D

Zobacz załącznik 490446

edit. oglądam właśnie zakończenie IO, ale George Michael juz głosu nie ma... kilka lat temu byłam na jego koncercie i mimo, że nie jestem fanką było super, niesamowite show, przy Amazing można było odlecieć:D
ma jeszcze chyba grac Muse ale chyba nie doczekam.....

Ostatnia edycja:
reklama
Cioteczka dojechała - no to zaczynamy wesołe wczasy...

nusia
super, że urlop udany - na pewno naładowałaś akumulatory ;-)
A pryszczyk (lub cokolwiek bądź) suszy się pod sudocremem, ale najwyraźniej małego nieco swędzi (tylko wieczorem); jutro dzwonię do przychodni, bo i tak potrzebne nam kolejne skierowanie na mocz, więc przy okazji skonsultujemy to i owo...

kamilaedi
romantyzmu u niektórych ze świeczką chyba szukać - mój nawet klęknął na kolano (i na tym romantyzm się wyczerpał w tym zadaniu) i co mi po tym? Jak co chwilę mam to wyrzucane (przez M, że go przycisnęłam i przez siebie, że w okolicznościach, jakich to zrobił się zgodziłam - bo nie powinnam)

pinula fajnie, że się wesele udało - po to są wesela - by była dobra zabawa ;-)
Dzięki za info o tym Aquacell Ag - właśnie takiego czegoś się obawiałam; nie wiedziałam, że preparaty ze srebrem są zabronione w ciązy i KP, ale to mi już wszystko tłumaczy :tak: Jutro umawiam się do lekarza - na razie podsuszam sudocremem i nie jest źle.

No i widzę, że panienski faktycznie bez panny młodej :eek:
No ale Maruusia za Twoje zdrowie
Zobacz załącznik 490461

A na dziś jeszcze trochę rozrywki (nie mogłam zdecydować, których panów zaprosić, więc zaprosiłam wszystkich ;-))

Zobacz załącznik 490462Zobacz załącznik 490463Zobacz załącznik 490464

I za udane małżeństwo (niech będzie równie kolorowe)

Zobacz załącznik 490465

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry