lastpetunia
Fanka BB :)
lastpetunia- do Zabrza powiadasz???hmmm szkoda, ze nie moge łazic, bo bysmy mogly sie gdzies w parku umowic na zapoznanie, chociaz nieeee, bo pogoda ma sie spitolic hmm szkoda:-(
gdzie masz sis, jesli mozna spytac? tzn. w ktorym rejonie naszego pieknego miasta;-)
szkoda kochana ze nie mozesz łazic bo tak jak piszesz mogłbysmy sie spotkac
ja to w sumie aż tak zabrza nie znam chociaz moja siostra juz tam mieszka z 15 lat, wiem gdzie jest plac wolnosci, plac teatralny, wszystkie hipermarkety
I ja jestem za pierwsza fryzura i chyba wlasnie ta wybiore tez wole skromniejsza.
No to niech dziewczyny pisza czy im odpowiada wtorek jezeli tak to jestesmy umowioneZ lechem, karmiatkiem, piccolo z tym kto co woli
![]()
he he to ja też się piszę jeśli można na ten e-panienski
juz doczytałam wtorek start 21
mi również sie podoba fryzura pierwsza ale to własnie zalezy jaka masz długosc włosów, bo krótsze bedzie cieżko tak je spiąć.
Ostatnia edycja:
Najwyżej komuś sprezentuje ;-)
(chociaz mało takich cukierkowych rzeczy miałam)
Ja miałam tyle planów jeszcze, odmalowac wszystkie pomieszczenia, wymianę drzwi i grzejników, ale finansowo remont wyszedł 100% więcej niz zakładalismy, więc po łazience jedynie zrobimy korytarz i nasz pokój - reszta musi niestety poczekać do przyszłego roku... A teraz okaząło się, że nowy bojler trzeba będzie chyba kupic i znów min. 400zł pójdzie sobie 

) i nie wiem sama jakie kupic.
) na kanapie zrobila awanture, ryk i wsciek niesamowity, po czym poszla do swojego pokoju, polozyla sie na lozku i zasnela.