Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dlaczego ?? chyba nie z zemsty za toksoplazmozę 

Mąż się śmieje że zachowuję się jak bym w ciąży była ;-)

Mata ja bym na Twoim miejscu dołaczyła do Dobrusi :-)
Angel obcinałyście kota ??dlaczego ?? chyba nie z zemsty za toksoplazmozę
![]()

ja teraz tez wypatruje czy w rodzinie nie czegos do pozbycia - przy Dobrusi chciałam miec wszystko nowe itd. ale teraz juz inaczej patrzę - maluchowi i tak bez różnicy ;-)
). Dziwi mnie ta zgaga, bo maluch nisko ułozony, ale za to cały tluszcz z dołu brzucha do góry mi powędrował (nad pępkiem mam same sadło
) no i obstawiam, ze może dlatego mam zgagę? Z Dobrusią nie miałam wcale, a tu bach.. jeszcze połowy ciąży nie ma, a tu już mega zgaga...
)

I z całym przychowkiem zostal u tesciow, ale niestety ciezko z czesaniem i wkonci trzeba bylo od weta wziac dwie tabletki i sie za nia zabrac.. Niestety tabletki zamiast uspic porzadnie na chwile to dzialaja tak od 6 godzin, ze padnie na chwile i mozna dzialac, po chwili sie ocknie i dziab zebami i pazurami i drze sie i miota i znowu pada.. :/ I tak to trwa juz od wielu godzin- a zebysmy jeszcze porzadnie ja ogolily to nie powiem :/