reklama
Perelandra
Fanka BB :)
rennie pomaga na szczęście ale na krótko niestety
zapytam gina czy mogę od czasu do czasu brać ranigast

zapytam gina czy mogę od czasu do czasu brać ranigast
Angel.
Zwierzoholik;)
No biedna drze sie teraz i miota co chwile ale złosnica se takie kołtuny zafundowala na podwoziu, ze nie bylo innego wyjscia! 
Dobra teraz najglupsze pytanie wrzechczasow.. jak sprawdzic gdzi ejest macica?
I mata dokladnie mam tak samo, ze nad pepkiem ta faldka bardziej mi teraz odstaje nie wiem o co chodzi.. i czasem na sekunde-dwie przeszywa mnie takie ostre kłucie na wysokosci pepka z lewej strony..

Dobra teraz najglupsze pytanie wrzechczasow.. jak sprawdzic gdzi ejest macica?

I mata dokladnie mam tak samo, ze nad pepkiem ta faldka bardziej mi teraz odstaje nie wiem o co chodzi.. i czasem na sekunde-dwie przeszywa mnie takie ostre kłucie na wysokosci pepka z lewej strony..

mata-kow
mama do kwadratu :)
Kasiurek nie no brzuszek to mam okrąglutki ;-)- macica sięga juz tuz ponad pępek - ja sie zastanawiam gdzie mi ten tłuszcz się przepcha jak bardziej urośnie 
Tunia bardzo fajna sukienka
a jak brzusio sie w niej prezentuje? Nigdzie nie ciśnie?
Mini na razie się rozglądam, kupowac będę jak remont się skończy bo na razie to się ciągle o cos potykamy
Angle no to niezły hard core z tym kociakiem miałyście
co do macicy to połóż się na wznak i delikatnie naciskaj brzuszek pod pępkiem - wyczujesz taka jakby piłeczkę ;-)
glizda wstała - koniec błogiego lenistwa ;-)

Tunia bardzo fajna sukienka

Mini na razie się rozglądam, kupowac będę jak remont się skończy bo na razie to się ciągle o cos potykamy

Angle no to niezły hard core z tym kociakiem miałyście

co do macicy to połóż się na wznak i delikatnie naciskaj brzuszek pod pępkiem - wyczujesz taka jakby piłeczkę ;-)
glizda wstała - koniec błogiego lenistwa ;-)
Ostatnia edycja:
ivi
uzależniona;) // I.2010
dziewczyny prawie koniec na dziś
posprzątane (wreszcie mi w domu kurzem nie śmierdzi!) zmyta podłoga, firanki wyprane.. jeszcze tylko je wyprasować i powiesić
w międzyczasie ugotowałam PYSZNĄ ogórkową! ostatnio się zawzięłam i gotuję zupy bez ulepszaczy typu kostka albo vegeta. Tak kombinuje z przyprawami i zieleniną aż osiągnę to co zamierzałam
ostatnio udało mi się z kapuśniakiem, kalafiorową, dziś ogórkowa wyszła genialna nie chwaląc się wcale
no i chwalę się swoim synkiem - dziś pierwszy raz SAM zjadł zupkę na obiadek
łyżeczka w garść i wiosłował aż miło!! oboje z mężem brawo biliśmy tacy dumni z niego jesteśmy
no i chwalę się swoim synkiem - dziś pierwszy raz SAM zjadł zupkę na obiadek
reklama
Angel.
Zwierzoholik;)
nie wiem chyba nie umiem 
Szczegolnie jak lerze bo wtedy brzucho bardziej miekke
na stojaco czuje taka twarda powloke jakby rozposcierajaca sie od dolu az do polowy wiedzy mostkiem a pepkiem..
Ale pileczka
Takie inne jest tylko miejsce nad samym pepkiem .. a nie wiem nie wiem 
lina czy wesolo- napewno ale ja mam 4 dziury w rece i pare sznytow a tesciowej rece to nei wygladaja wogole
Szczegolnie jak lerze bo wtedy brzucho bardziej miekke

na stojaco czuje taka twarda powloke jakby rozposcierajaca sie od dolu az do polowy wiedzy mostkiem a pepkiem..
Ale pileczka

lina czy wesolo- napewno ale ja mam 4 dziury w rece i pare sznytow a tesciowej rece to nei wygladaja wogole