mata-kow
mama do kwadratu :)
Perelandra super figurki 
Anula no to dzis poszalałas w kuchni a do tego jaka uczta będzie ;-) a ta zupa z pora to ze smietaną czy serkami topionymi? Bo ja znam takie dwie wersje...
A ja bieżnik skończyłam, nakrochmaliłam i teraz schnie. Zaraz zabieram się za czapeczkę.... Mała szaleje na całego a mi sie spac chce... M ma niedługo przyjechać, to może uda mi się chwilkę zdrzemnąć...

Anula no to dzis poszalałas w kuchni a do tego jaka uczta będzie ;-) a ta zupa z pora to ze smietaną czy serkami topionymi? Bo ja znam takie dwie wersje...
A ja bieżnik skończyłam, nakrochmaliłam i teraz schnie. Zaraz zabieram się za czapeczkę.... Mała szaleje na całego a mi sie spac chce... M ma niedługo przyjechać, to może uda mi się chwilkę zdrzemnąć...
-gratulacje:-)

bladego pojęcia nie mam co się dzieje ale dziś wyczytałam , że może to być reakcja organizmu na stres/obawy przed odnalezieniem się w roli mamy, możliwością zapewnienia dobrych warunków dziecku, strach przed porodem... ja stawiam, że w moim przypadku może być to bo dochodzi do tego co 2 bezsenna noc z strachem przedporodowym (panicznie się boję nie wiem czemu) plus to, że prawdopodobnie nie zdążymy skończyć domu do narodzin małej i ciężko z mieszkaniem będzie :-