mata-kow
mama do kwadratu :)
Witam z rana - pierwsza 
Kamilaedi oj jak mi sie marzy spać do oporu... ale to jak chyba jak dzieci z domu sie wyprowadzą
Perelandra szopka z masy solnej - musiała super wyglądać
ja sie przymierzam do szydełkowej ;-) a wczoraj z masy solnej nic nie wyszło, bo mała co chwilę inne zabawy wymyślała, dzisiaj nadrobimy ;-)
rzeczywiście szybko cos rozstępy wyskakują - ale masz może do nich predyspozycje genetyczne? Mi na początku poprzednio wyskoczył jeden wielki rozstęp na piersi, a potem dopiero w 8 mc mnie wysypało... póki co nie zauwazyłam rzadnych nowych, ale mam tyle po poprzedniej ciąży, że chyba nie ma miejsca na nowe
ciekawe czy są preparaty co można bezpiecznie stosowac w ciąży na świeże rozstępy?
Dobrunia po końskiej dawce leków (wczoraj 6 na raz - tak ma na wieczór, potem rano i koło obiadu po 3) czuje się nieco lepiej i nawet ładnie spała, mi przez noc pospływało wszystko i pozasychało więc kaszlę na całego, ale potem powinno byc ok - z tym, że mam zapalenie zatok
dopijam kawkę i wskakuje do łóżka - może uda mi się skończyć bieżnik dla teściowej, bo w kolejce czeka czapeczka na chrzest ;-)
Miłego dnia!

Kamilaedi oj jak mi sie marzy spać do oporu... ale to jak chyba jak dzieci z domu sie wyprowadzą

Perelandra szopka z masy solnej - musiała super wyglądać
ja sie przymierzam do szydełkowej ;-) a wczoraj z masy solnej nic nie wyszło, bo mała co chwilę inne zabawy wymyślała, dzisiaj nadrobimy ;-)rzeczywiście szybko cos rozstępy wyskakują - ale masz może do nich predyspozycje genetyczne? Mi na początku poprzednio wyskoczył jeden wielki rozstęp na piersi, a potem dopiero w 8 mc mnie wysypało... póki co nie zauwazyłam rzadnych nowych, ale mam tyle po poprzedniej ciąży, że chyba nie ma miejsca na nowe
ciekawe czy są preparaty co można bezpiecznie stosowac w ciąży na świeże rozstępy?Dobrunia po końskiej dawce leków (wczoraj 6 na raz - tak ma na wieczór, potem rano i koło obiadu po 3) czuje się nieco lepiej i nawet ładnie spała, mi przez noc pospływało wszystko i pozasychało więc kaszlę na całego, ale potem powinno byc ok - z tym, że mam zapalenie zatok
dopijam kawkę i wskakuje do łóżka - może uda mi się skończyć bieżnik dla teściowej, bo w kolejce czeka czapeczka na chrzest ;-)Miłego dnia!
bezplan jak zawsze, chyba sie ogarne i po sklepach pobiegam... milego dnia laski

)