reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Ola wow to masz problemy :szok: a leczysz się czy na czas ciąży odstawiasz leki ?? Bo to chyba hormony się bierze . Fajny cud z Jagódki - podwójny a .

nie biorę nic bo w 4 mc 1wszej ciąży hormony były w normie-nagle. CUD po prostu stwierdził lekarz, ale ciąża uśpiła chorobę (dlatego teraz się cykam bo podobno jak jedna ciąża uśpi chorobę to druga może spowodować jej nawrót..) i w ogóle CUD że w ciążę zaszłam hehe. W ciąży z Jagódką brane lekarstwa to nie był aż taki problem,ale miałam zagrożoną ciążę bo brałam jeszcze leki na serce bo mi strasznie szybko waliło (puls 110 - tyle to może mieć ktoś z nadwagą 150kg np. a nie ja) no i te leki miałam odstawić od razu ale i tak lekarz nie dawał mi szansy na utrzymanie ciąży, a tu Ci psikus Jagoda silna babka jest:-) a teraz nic nie biore i liczę że choroba nie wróci:cool: i że dzidziuś będzie tak zdrowy jak Jagoda:)

Witam !!!!!!

Po przerwie ;]

Ajako milo ze zauwazylas ze mnie nie ma ;>

Co do mnie goscie sie zjawili, ja dostaje do łba przez ruchy a wlasciwie ich brak ale staram sie nie myslec i tyle ;]

A tak w skrocie to bylam u zebola- wsio ok ;] mam przyjsc za 3 miesiace to znow looknie czy sie cos dzieje .

Maz zębole tez ok ;]

Przyszla koszula z allegro i fajna jakosc ale to w odpowiendim wątku ;]

lepilam z synem bochaterów z bajki Mio Mao z modeliny nawet wyszlo i sie bawi hyhy z modeliny lepilismy to ja ugotowalam i zabawki ma ;]

NIedoczytam co u was bo padam bo jak mowilam goscie przylecialy z londyna i sie bawimy ,odwiedzamy kina restauranty itd ;]

no to buziolka i do juterka

Jaki tu spokój dzisiaj :) chyba mężowie zabrali komputery ;)

Mój pojechał na mecz ;) marznie na stadionie brrrryyyy co w tym fajnego :)

Moja Księżniczka przechodzi samą siebie - nie pozwala Mamusi nic niemal jeść - dziś od rana Mamusia 2 pomidorki zjadła, 1 kanapkę i 2 precelki :) bo nic innego Maleństwu nie odpowiada.... A wymioty teraz męczą jak nigdy... spróbowałam zupy i niestety skończyła ona w wc ;/ nie wiem o co chodzi toć to 20 tydzień a mnie tak zaatakowało :(

Pewnie leszka free znów by się napiła a tu Mamuś czekać karzę ;) minimum następne 3 tygodnie ;)

Ola a jak teraz się czujesz ?? jak znosisz ciąże ?? z ciśnieniem i sercem wszystko ok ??

Kasiurek
miłej zabawy :-D

Lina pewnie zobaczyli filmik z panieńskiego i założyli kłódki na komputery :-D

Miska mój teraz szaleje , coś nie może sobie usnąć i co chwilę wyłazi z pokoju :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry