reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Ajako - masę solną robi się bardzo łatwo: 1 szkl mąki, 1 szkl. soli i dolewasz wody tyle, żeby zagnieść ciasto aż powstanie jednolita masa. Masa fajnie się lepi, jak potrzebujesz złączyć dwa kawałki, a trochę wyschła, to smarujesz wodą tą część, którą chcesz połączyć. Po zrobieniu figurek pieczesz je w piecu 180-200 stopni 15-30 minut - zależy od wielkości figurek. Po wystudzeniu malujesz farbami i spryskujesz bezbarwnym lakierem, żeby nie brudziły.
Lastpetunia - zdrowiej szybko!
Ola - lekarze też czasem się mylą - dobrze, ze pozytywnie.

"Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje! Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama..."

odgruzowałam , zrobiłam zakupy i zaraz biorę się za obiadek . Dziś spaghetti :-)
Bozienka to synek się zna na rzeczy :-D
Ola wow to masz problemy :szok: a leczysz się czy na czas ciąży odstawiasz leki ?? Bo to chyba hormony się bierze . Fajny cud z Jagódki - podwójny :-)

Lastpetunia dużo zdrówka .

hehe mini oj zna zna podniebienie ma delikatne ;) byle czego niezje ;) a ja dzisiaj na obiadek watrubeczka :) z ziemniaczkami i jakas surowka tylko niewiem jaka
K&M sliczne :)

Ostatnia edycja:
"Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje! Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama..."

piekny tekst!!! Trzeba go zapamietac :)

Dziękuje dziewczyny, juz jest coraz lepiej, jutro bedzie jeszcze lepiej :) niech to choróbsko juz odchodzi ode mnie :)

o kurcze!, ale mnie ominął wieczór panieński!!!! Tunia mam nadzieję, że leczysz dziś wielkiego kaca po imprezie:D
ode mnie spóźniony prezencik na wieczór panieński
V311935.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry