Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Manta czy twoja mama bedzie powaznie, fizycznie przy porodzie???!!! Czy ja czegos nie rozumiem :-)Ja oczywiście się zgodzę na nacięcie w razie potrzeby
wolalabym wlasnie nie popekać.... nie mam zamiaru za wszelk cenę "chronic krocza" .
Mam obawy pewne, ale w konu to moj pierwszy porod więc to norma
Ciekawi mnie podejscie innych mam odnosnie krocza wlasnie...
Matula powiedziala, ze nie pozwoli na zadną "ochrone krocza" , bo pozniej w wieku 40 lat będę żałowala ze sie nie zgodzilam na cięcie. hehe
kupuję tekstMamicurina zapowiada sie przebrzydki dzien
ja też mam takie marzenia. Jak Emilka miała 5 mieś. byliśmy w Zakopcu i z nią łaziliśmy po dolinkach i na Rusinową Polanę. Specjalnie kupowaliśmy taki wózek, żeby nadawał się na kamieniste szlaki, no i nosidło. Niestety ostatnimi laty wybieramy na wakacje ciepłe morza, żeby Emilka miała frajdę. Też mnie ciągnie ciągle w góry. Zastanawiam się nawet, czy jest sens jechać na weekend do Zakopanego, bo chcemy niedługo gdzieś sobie wyskoczyć na trzy dni. Z Warszawy mamy jakieś 6-7 godzin jazdy, więc dla Emilki droga będzie trochę ciężka.
Manta czy twoja mama bedzie powaznie, fizycznie przy porodzie???!!! Czy ja czegos nie rozumiem :-)
osz ty ale masz fartabędzie powaznie fizycznie, bo tam pracuje. - tylko, ze sie smiejemy, ze jej dziewczyny na oddzial nie wpuszczą na porod wlasnej córki![]()