• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Dentysta - umówienie wizyty ściga mnie tez juz powoli (choć jak byłam ostatnio, to wszystko było ok - miałam wyleczone przed ciążą - teraz też nic się nie dzieje, ale wolę nie czekać aż się zacznie). Jak leczyłam z NFZ to też regularnie te same dziury do lepienia, odkąd szarpnęłam się prywatnie, to juz tylko sporadycznie coś do roboty.

Cycusie wrażliwe owszem - co robić - taki urok. Jak się zacznie karmienie, to pewnie tylko gorzej będzie, zanim tę sztukę opanujemy w naszych duetach (albo triach). Ale damy przecież radę, bo któż by inny temu podołał, jak nie my?;-)

No, a forum rozleniwia - owszem - zwłaszcza jak się ma włączony komp i co chwilę sie zerka, co tam nowego i każdy pretekst dobry na "maleńką" przerwę na oddech. No a te, które muszą do pracy i innych zajęć to potem nas nadrobić nie mogą - oj, niedobre my :shocked2:.Ale korzystajmy, póki możemy - tak sobie myślę...

A ja dziś mimo wielkiej ochoty nie mam czasu na dzień lenia :-)
Mam męża w domu i robimy małe pożądki bleeeeeeeeeee
Idę poprasować firanki a potem myć kuchnie . Zaglądnę wieczorkiem ....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry