ja tez planuje w tym roku wyprodukowac pierniki z moja coreczka, ale nie mam foremek do wyciecia, gdzie to kupic i za ile?
i kiedy sie je robi, zeby na swieta byly w sam raz?
Foremkek wszędzie dużo: allegro, real, inne markety. Przepis - sama mam kilka, każdy inny; będę w tym roku nowe próbować, bo dotychczas zawsze były twarde i dopiero jak poleżały z miesiąc to się do konsumpcji nadawały.
Jak już zaczęłam temat, to zaraz wkleję fotki - jak dojdę w spokoju jak to zrobić (przed chwilą zadzwonił do mnie m, że za trzy minuty mam się spodziewać gości - rewelacja, a ja dopiero wróciłam i w spokoju sobie doczytywałam nasze forum; goście będą musieli poczekać

).
K&M ja też obgryzałam niemiłosiernie paznokcie, co skutkowało ich straszną słabością, dopóki nie odkryłam odżywki
Micro Cell 2000 Nail repair + zmywacz z tej serii (dostępne w douglas lub allegro); drogie diabelstwo, ale naprawdę skuteczne - z serca polecam. Teraz paznokcie mam jak marzenie, odkąd maleństwo w brzuchu rośnie, pazurki rosną szybciej. Włosy mam też przewspaniałe - zawsze cienkie i słabe, wypadanie też mi dokuczało, a teraz gęste, mocne i lśniące - nie łudzę się, po porodzie pewnie będą wypadać garściami, ale teraz ciesze się chwilą. Cery obawiałam się najbardziej, bo zawsze problematyczna była, a tu znowu miła niespodzianka, bo tak czystej buzi chyba jeszcze nigdy nie miałam.
Bozienka widać dzisiaj taki dzień na awantury (chyba coś w powietrzu); ja przerobiłam to rano. Jutro będzie lepiej.
Na ból głowy stosuje maść -
Tiger Balm lub jej podobne - przynosi natychmiastową ulgę niczym zimny kompres, w ostateczności paracetamol lub panadol.
Idę zobaczyć do gości, a potem zajmę się tymi fotkami.