V
villandra8
Gość
No i wygląda na to, że się udało. To biegnę do łózia, bo normalnie o tej porze to się budzę już na pierwszą wycieczkę na siku...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

APAP nawet do 2 dziennie,xenna na zaparcia co jakis czas,espumisan tez...takie mam przyzwolenia od lekarza i mowi ze to zupelnie bezpiecznedziewczyny co bierzecie na bol glowy ?? ja zaraz oszaleje tak mnie boli lewa strona glowy a wsumie to kolo skroni ze doslownie idze oszalec![]()
no wlasnie ja rowniez. Pierwsze słyszę-fakt że należy wybrac sie do SPECJALISTY ale sa wskazane masaze i bardzo chcialabym sprobowac.Pinula czemu masaż jest nieskazany w ciąży? Pierwszy raz słyszę takie coś

to sprobuj przez jakies linki zwenetrze gdzie wgrywasz foty a potem tu dajesz linka ;]kombinuję z tymi fotami...![]()
Słuchajcie, nie wiem czy moje półmegowe łącze nie daje rady czy ja coś robię źle, ale nic mi nie wychodzi.
Klikam na ikonę wstawiania foty, wybieram plik (oczywiście odpowiednich rozmiarów), daję polecenie wgraj pliki, pojawia mi się pasek postępu, który dochodzi do końca i koniec - zupełnie jakby brakowało na końcu jeszcze jakiegoś "ok" czy coś. Coś się wyświetla w poście, ale przynajmniej ja nie widzę, żedby pojawiło się zdjęcie.
brak mi pomysłu...... Poradźcie co robię źle...
Wielkie Żarcie - Przepis - Ciasteczka adwentowePinula - nam na szkole rodzenia mówili, że masaż pleców jest jak najbardziej wskazany w ciąży, chyba, że ktoś nie może, jak np. Ola.
Villandra - śliczne te pierniczki.
Dziewczyny, jak któraś z Was ma sprawdzony przepis na pierniczki, to poproszę! Ja mam taki przepis - są mięciutkie od razu po upieczeniu, ale im dłużej leżą, tym są gorsze. A chciałabym zrobić takie prawziwe pierniki, które muszą poleżakować i dojrzeć. Dodam, ze zamykałam tamte pierniki szczelnie i zamykałam je też ze skórkami pomarańczy - ostatecznie ten drugi sposób jest lepszy.