Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niestety to nie żyłki. Zyłki mam obok rozstępów. Zresztą żyłki są fioletowo niebieskie, a rozstępoy ma w kolorze kilkudniowego siniaka pod brodawkami o kształcie błyskawicy z obrazków tylko z pozycji poziomej, a tak żyłki nie przebiegaja...Pinula - te fioletowe rozstępy na piersiach, to na pewno nie prześwitujące żyłki? Bo żyłki są normalne, a rozstępy podobno są czerwone na początku.
a boli was kregoslup ? jelsi tak to tak wiecie intensywnie caly czas czy tak przychodzi odchodzi bol by znow przyjsc ?? (mozna stosowac plastry rozgrzewajace w ciąży?)
teraz ogladam ojca mateusza i sie relaskuje ;]
ja ostatnio na wizycier rozmawialam z lekarzem o lekach i powiedzial ze wszystko na bazie paracetamolu jest Ok - apap mozna brac, zakaz apsiryny, rutinoskoebin mozna brac na przeziebienie i pastylki do ssania na gardlo tez wszystkie - na poczatku ciazy ostrozniej ale teraz juz spokojnie, lepiej dzialac na przeziebienie niz potem brac antybiotyki
brak mi pomysłu...... Poradźcie co robię źle...Angel ale prochy przynajmniej mi na ten ból nie pomagają, nie wiem może jakieś silne ketonal czy coś dało by radę
Ja nawet siedzieć nie mogę za długo, jak siedzę przed kompem to się mega mega męczę, ale co mam innego robić?