miska271
Fanka BB :)
lepiej niech beda bo jak nie to nie recze za siebie![]()
tyle dziewczyn buło i pewnie tych słodkości poszło szukać

ja własnie poskubałam garść biszkoptów,ale coś mój żołądek dzisiaj szwankuje i bardzo źle trawi

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
lepiej niech beda bo jak nie to nie recze za siebie![]()

a może go tak porządniej w głowe rąbnąć to znormalnieje?Czasem mnie trafia jak muszę mojego męża prosić, żeby się zwyczajnie ogolił, bo wygląda jak żul; jakby miał konkretny zarost to bym miała to w du...żym poważaniu niech nosi brodę ale z takim czymś , a jemu nie przeszkadza...
oby tylko udąło się nowy dowód wyrobić szybko;-)
a do tego Dobrusia mnie wyciągneła na zakupy i cudem do domu dałam radę dojść... teraz czuję jak mi nogi puchną, więc długo nie posiedzę, tylko smigam do wyrka, żebym rano buty mogła ubrać
a jutro stwierdizłam, że pościele wypiorę - ile mam czekać na koniec remontu
tym bardzije, że to ponoc juz ostatnie ciepłe dni...

Bozienka tylko nie zrób z mieszkaniem tak jak w tej reklamie mebli na hasło: "Pączków nie było"
kamilaedi ja od dwóch godzin chodzę i marudzę, że coś bym zjadła, teraz mężu do mnie dołączył, bo wcześniej nic nie chciał i grzejemy takie mini pizze z lidla chyba z 3 cm średnicy)
ale co tam, spać pewnie pójdę o 2 w nocy
Zazdroooooszczee... Na Oxfordt street ( najwieksza zakupowa ulica w londku) jest najwiekszy sklep z grami otwarty i o polnocy sprzedaz sie zaczyna.. Maz konczy o polnocy i ma 5 minut z pracy do tego miejsca ale pokazuja kolejke i ..... ludzie stoja tam od piatku 
Mial plan kupic bo jutro tez podwojna zmiana ale nie widze tego z taka iloscia ludzi w kolejce
Nie wiem jak on po dablu i pol nocy atrakcji jutro na kolejne 16 godzin pojdzie tyrac

.
...dam na pewno znac co sie dzialo
to na poczatek powinnas przywitac go kopem w d...na otrzesiny i niech po kwiaty leci...przepraszam...poniosło mnie...Marudny człowiek wrócił do domu - głodny, ale kręci nosem - może jutro dla odmiany napiszę coś o jego zaletach?
Nic, idę zobaczyć, jakie niespodzianki przygotował dla mnie na dziś, a potem może jeszcze poczytam troszkę...
Miłego wieczoru jeszcze, w nocy śpijcie dobrze i wstańcie jutro rano wypoczęte ;-).

Nasze dziecko wróciło z egzaminu z gry na flecie poprzecznym dostał 5- także bardzo ładnie mu poszło![]()
A ha też jestem ciekawa czy któraś ma tę poduszkę-rogala-banana czy jak to się tam nazywa…
Angel mój to zawsze miał jakieś drobne obiekcje: że zęby mam ciut krzywe (no mam - tylko stały aparat by pomógł, a do tanich nie należy), kilogramów kilka zawsze było za dużo, ale też zawsze z nimi walczyłam (ze średnim skutkiem); ale nigdy mu tak do głowy nie biło jak teraz - czasami mam wrażenie, że patrzy na mnie z autentycznym obrzydzeniem (ale w du** to mam). Najlepsze jest to, że sam o siebie wcale nie dba - ubiera się "wygodnie" i wszystko mu jedno jak w tym wygląda, a ode mnie wymaga nie wiadomo czego - tyle że juz dawno przestałam się tymi jego fochami przejmować. Dbam o siebie - dla siebie i najbardziej lubię jak jego znajomi (tudzież inni - i może dlatego ma taką awersję do wyjść z domu) mnie takim taksującym spojrzeniem obrzucają (mhmmmmm - a mojemu oko bieleje) - w końcu jestem kobietą
a jak on tego nie chce już zauważać, to ja nad tym płakać nie będę.
i sama się czułam brzydka i nieatrakcyjna ostatnio, aż się zryczałam jak szalona - na to mój M ku memu zaskoczeniu zabrał mnie wczoraj na zakupy do sklepu ciążowego (mimo, że każdy grosz liczymy, a w takich sklepach ceny kosmiczne) i wiesz, nie myślałam, że kobieta w ciąży może tak ładnie wyglądać :-) i mój M chyba też nie myślał bo pierwszy raz od xxxx czasu mi powiedział, że całkiem nieźle :-)kupiona tylko koszula i sukienka i humor i poczucie wartości siebie podniesione o 100% :-)faceci są jednak beznadziejni pod pewnymi względami... czepiają się kobiet i ich wyglądu, każdego kg, fryzury itd. a sami to takie fleje, że szkoda gadać... Czasem mnie trafia jak muszę mojego męża prosić, żeby się zwyczajnie ogolił, bo wygląda jak żul; jakby miał konkretny zarost to bym miała to w du...żym poważaniu niech nosi brodę ale z takim czymś , a jemu nie przeszkadza... podobnie jak chodzenie w "wygodnym" ubraniu; na szczęście jeszcze nie próbował wyjść z domu w dresie, bo chyba by z dyni dostał
został wygnany z sali - powiedziałam, że jak się do żony i dziecka przychodzi to trzeba jak mąż i ojciec wyglądać a nie jak menel spod polo... i że następny raz w tym stroju na imprezę integracyjną pójdzie bo tam wie w co się ubrać a tu się tak odpalił... Myślałam, że się obrazi... A tu po 2 godzinach wypachniony, ogolony w czystej, wyprasowanej koszuli stoi mój M z soczkami dla mnie - doszło coś do główki (najbardziej chyba się tego wyjazdu wystraszył, a wie, że zdolna do wsyzstkiego jestem nawet wszystkie inne ciuchy mu czekoladą zalać byle nie mógł w nich iść)... I od tego momentu M w szpitalu odwiedzał mnie zawsze elegancki :-)Powaznie to ja tez chetna do autobusu.. ze słodkosci to tylko "Maciek" albo "Pawełek".. moze być?
My dzis mamy pierwsze zajecia w szkole rodzenia :-)...mam nadzieje ze nie zaczna sie od porodu...dam na pewno