reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Bozenka- ty to masz dobrze :-)A ja leże przed kompem i miałam trochę poczytać co napisałyście ale oglądam tv z moim i obijam się .Jak ja bym chciała żeby był już luty..najlepiej 29 :-)

reklama
o ranyyyy :szok: ale klikacie co już kończę doczytywać to następna strona:szok:
ale fajny słodki ruch,jakby co to ja tez się piszę Pinula ma słone rzeczy to ja z chęcią

villandra
weź go tak czym ciężkim przez głowę może mu się przestawi w odpowiednie miejsce

Angel tylko tydzień szybko minie

kurka i już nie wiem co miałam napisac....ot i dobra pamięć ale krótka

poszłam do apteki i zostawiłam 60 zł normalnie tylko chorować:szok:

miska moj sasiad kiedys mi powiedzial (lubi sobie wypic) lepiej sie napic niz chorowac :) i sie sprawdza hehe na leki wydasz ponad 100 a na % duzo duzo mnie wzaleznosci od mocnej glowy ;) meza pochwalilam zas bedzie wracal z piekarni 2 godziny :wściekła/y:

Nusia -daj jak byś wiedziała w jakich sklepach w Irlandi są fajne promocje np na sterylizator albo coś dla malucha jest taniej niż w pl to pisz proszę bo moja mama chce mi coś kupić ale nie chce jej naciągać na koszty.I sama nie wie gdzie chodzić i szukać.

heheh miska mi sie niedluzy on juz godzine jedzie 5 km wladnie dostal zrype przez tel i gdzie jest u sasiada ciekawe czy wogole kupil mi te drozdzoweczki bo jak nie to :wściekła/y:
umnie tez cisza synek spi sobie smacznie kot tez :) tylko mi kiszki marsza graja hehe ;) ehh niedoczekam sie chyba i zjem sobie kanapeczki

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry