reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

MIni
Kangurzyca no właśnie się zastanawiałam gdzieś znikła
biggrin.gif

Ja też nie lubie wampirów ale kołysankę oglądnęłam z przyjemnością ... uwielbiam takie poczucie humoru
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Ksiądz jest najlepszy ...
No i muzyczka:)))
Dziękuje za pamięć:-)

reklama
Doris to cię podliczyli , ale jak rzadko się psuje to nie jest tak źle . Grunt że już naprawiony

Kindzia Pawełki , Maciusie ,no no ,co na to Twój mąż ??:-D

villandra to nie wiem czy Ci życzyć dużo cierpliwości czy lepiej nie ...??

Kangurzyca w ogóle fajny klimat ma ten film ... Może zaproponujesz jeszcze jakieś tytuły .. mam ochotę coś pooglądać :tak:

Te nasze dzieci robia sobie hustawki z naszych pecherzy:-)
Ja jestem normalnie przeszczesliwa bo od dwoch dni widze kopniaczki na brzuszku moj wczoraj jak zobaczyl to byl w szoku:-)
ale masz fajnie:-)zazdroszcze

nawet nie wiecie jak często mnie ta opcja kusi :evil:

co do krągłości, to owszem cyc zawsze miałam (i mu się podobało) ale do tego w komplecie i inne krągłości były (a to juz mniej go zachwycało) ale widziały gały co brały - do modelki nigdy nie pretendowałam

a do dotykania - jeszcze przyjdzie mu ochota... :tak: wtedy pogadamy... :huh:

a słodkości mam na szczęście caaaaaaaaały zapas :-D ale ja jednak tak jakoś z umiarem...
jak czytam twoje posty na temat twojego faceta a widze jaka tu jestes mila osoba to noz sie otwiera w kieszeni...nie wytrzymalabym psychicznie chyba i rąbnęła w łeb...:-(

Angel,dzielnas z tym oczekiwaniem a im blizej to chyba dosc normalne ze czlowiek zaczyna sie zamartwiac...na pewno z dowodem przejdzie

Mnie dziś tak minął szybko dzień...a jak patrze na ta debatę słodkosci to nie mogę uwierzyc ze mnie to nie rusza:-)

- trochę ze spaniem mam problem, bo brzucho zawadza i niunia odrazu kopie, chyba kupię tą poduszkę rogala dla ciężarnych, czy któraś z Was ma? albo jakiś sposób na spanie poproszę :tak:
Aadka ja mam rogala, super sprawa, wpradzie droga ta poduszka no ale się opłaca, jedna część mam pod głowa (nie trzeba poduszki) druga pod nogami i kręgosłup mniej boli. MOGĘ POLECIĆ.

Czy któraś z was ćwiczy? jak wygladaja te ćwiczenia?? Jja dzis byłam na ćwiczeniach dla ciężarnych i przez 15 minut była rozgrzewka jak na aerobiku - powiem szczerze to nie na moje siły, boje się tak skakać, żeby sobie coś nie zrobić...

Ja mam patent na ćwiczenia - LENIA :-p pewnie będę tego baaaaaardzo żałować, ale jakoś nie mogę się zmobilizować.
Chciałam chodzić na basen, ale jak mnie przeziębienie rozłożyło, to sie na planach skończyło.
Miałam pożyczyć piłkę od matki i robić w domu te ćwiczonka, co to ich pełno w książkach, gazetach i innych poradnikach, ale jakoś mi chęć na te ćwiczenia zawsze znika :zawstydzona/y:.

reklama
Dziewczynki to jak będziecie jechać tym autobusikiem, to zapraszam do Irlandii. Słodkości też mam zapas:-)

Mój mąż przyszedł z pracy, zjedliśmy obiada a za chwilę mówi: Ty wiesz za rok dzień matki będziesz obchodziła? Aż trudno w to uwierzyc. ALe jestem szczęśliwa.

A ja własmoe dopadłam ptasie mleczko z milki:-) i już połowy nie ma:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry