reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Perelandra a jaki? :-)

No i macie.. coś mnie dzis muliło - po tym nocnym ogladaniu gier na skype :crazy: i zasnęłam po 20 i wstałam teraz po 23 głoooooooodna :angry: ;-)
No to fajnie ciekawe jak zasne tej nocy ;-)

Dzieki za miłe słowa. Ja juz kiedys z czarnego bylam na czerwieni ale "po domowemu: wiec zupełnie nie tak.. Fryzjerka podała mi kilka nazw farby o tym kolorze moim to zakupie tu ze trzy pudelka i do anglii wezme ( przed naszymw ylotem nadajemy paczke sobie bo cena jak bagaz a wiecej wezmiemy ;-) ).
I sporbuje tego jedwabiu na same koncowki :tak: Mam tez maske kallosu wiec mam nadzieje, ze jakos zaczna wygladac ;-)
Myśle tez o Bozience, obym rano zastała jej posty..

reklama
my z mamcią rozpoczęłyśmy tegoroczną produkcję ozdób choinkowych i tak nam schodzi wieczór aż do 1 w nocy :-)
Angel tym razem To właśnie miłość, a w niedzielę było Miasto nadziei, jutro chyba Valmont (przyszły filmiki zakupione na allegro
[TABLE="class: bgColor"]
[TR="class: firstInTable"]
[/TR]
[TR="class: firstInTable"]
[TD]Moja siostra obejrzała całą Dumę i Uprzedzenie i stwierdziła, że musi obejrzeć jeszcze raz, bo ma niedosyt :-D:-p[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
na 9 rano idę do dentysty
AAAAAA

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny zglaszam chwilowa nieobecnosc musze ogarnac swoje zycie bo troszke mi sie wszytsko pogmatfalo bede zagladac do was zadziej a juz niewspomne o pisaniu :( ale napewno sie odezwe po czwartkowej wizycie

Dzieki o wiele lepiej sie czuje :tak:
Ale z drugiej strony mam problem z ich przetłuszczaniem sie i najchetniej bym myla codzienie, a mi fryzjerka juz wrecz zakazała :baffled:
Angel,chodzę do naprawde swietnego fryzjera....i nie ma nic przeciw myciu glowy codzien...z koncowkami tez mam problem...nawet podcinanaie nie pomaga wiec chyba zainwestuje w regeneracje Kerastase (polecam swoja droga...mozna kupic na allegro olejek regenerujacy Kerastase Aqua Oleum-nie ma nic lepszego a stosowane regularnie pomaga...o wiele lepiej niz jedwab Ampułki Aqua-Oleum (zestaw 4x12ml + aplikator) )...swoja droga ale masz oczyska :-):-):-)!!!!!

wwwwoooow!:-)

Po szkole rodzenia M pytal sie mnie 2x czy ja naprawde nie boje sie rodzic bo on jest przerazony a ja na to ze nie,bo co ma byc to bedzie :-)...naprawde pozytywnie nastawiona jestem i mam zamiar cotydzien taka byc :rofl2:

Jade dzis do Poznania (apropo,do fryzjera) i chyba troche pobuszuję i poogladam wozki moze :-)

Milego dnia

Hej Kobietki :)

Bozienka
dobrze,żeś się odezwała - układaj to życie układaj, ale więcej nie strasz bo ja już różne wizje przed oczami miałam... Powodzenia!!!

A ja dziś jadę sukienkę wymienić na większy rozmiar :-D:-D:-D:-D:-D mam w niej jeszcze Święta obskoczyć a jest M i moja Mamuś kazała mi się w głowkę puknąć, że brzuszek się jeszcze zmieści :-D:-D:-D:-D:-D póki co nie jest jeszcze taki duży choć jak patrzeć na moje naturalne rozmiary dość spory :-D:-D:-D:-D jadę L zbuszować, zakupki na imieniny M zrobić i chyba jakieś ciuszki odwiedzę :-D:-D:-D:-D

Odkryłam co mi pomaga spokojnie i długo spać - muszę nie jeść po 18:00 - jak się kładę bez kolacji zawsze śpię dobrze całą noc - mała nie ma czego spalać :-D:-D:-D taka jak Mamusia od małego za dużo zje to potem areobik pół nocy w brzuchu wyprawia :-D:-D:-D:-D
Lecę po śniadanko a wszystkim Mamusią życzę słonecznego dnia :-D:-D

hej dziewczyny zglaszam chwilowa nieobecnosc musze ogarnac swoje zycie bo troszke mi sie wszytsko pogmatfalo bede zagladac do was zadziej a juz niewspomne o pisaniu :( ale napewno sie odezwe po czwartkowej wizycie
no wlasnie...dobrze ze sie odezwalas kobitko

Hej Kobietki :)
Odkryłam co mi pomaga spokojnie i długo spać - muszę nie jeść po 18:00 - jak się kładę bez kolacji zawsze śpię dobrze całą noc - mała nie ma czego spalać :-D:-D:-D taka jak Mamusia od małego za dużo zje to potem areobik pół nocy w brzuchu wyprawia :-D:-D:-D:-D
Lecę po śniadanko a wszystkim Mamusią życzę słonecznego dnia :-D:-D
prawda...to moze pomoc :)

witam porannie:)
nusia - ja też wg usg mam o tydzień młodszą dzidzię;)
Aadka- w wątku marcóweczki w kuchni są przepisy na pierniki, dzisiaj dorzucę swój, z którego zrobiłam juz ciasto i leżakuje sobie do świąt, napisz tylko Aadka czy chcesz takie ciasto do leżakowania czy od razu do zrobienia pierników bez czekania aż dojrzeje

Ostatnia edycja:
reklama
witam się i ja

u nas nadał marna pogoda,muszę na miasto skoczyć na miasto,ale bardzo mi się nie chce

Bozienka fajnie,że się odezwałaś,obyś szybko i pomyślnie ułożyła swoje sprawy

no nic trzeba iść sie ubierać bo czas ucieka

miłego dnia dziewczynki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry