Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
co sie dzieje ??i okazalo sie to co myslalam :-( przeczucie kobiety nigdy nie zawodzi :-(
Mustela? Też się zarejestrowałam i jak na razie nic mi nie dalidostalamtakze te probki z kosmetyczka niebieska hihi ;] fajnie tak cos dostac za free ;]

Villandra - śliczne pierniki - pamiętam, że "wiszę: Ci mój przepis - może w najbliższe wolne dni uda mi się go odszukać.
Co do dbania o siebie i niedbania, to każdy ma swój styl i powody. Czasem zaniedbana kobieta ma po prostu depresję, więc tez trudno ją winić za swój stan. Ja po urodzeniu Emilki kilka dni nie regulowałam brwi i się nie malowałam - to było moje zapuszczenie, które wynikało ze złego samopoczucia psychicznego.
Ja też nie farbuję włosów, choć ostatnio zrobiłam sobie refleksy, ale tak, jak któraś z Was już pisała - przez całe liceum i studia miałam tyle kolorów na głowie, ze potem postanowiłam nie farbować, dopóki nie zaczną siwieć. Teraz jednak czuję potrzebę, żeby coś z włosami zrobić. Po domu chodzę w domowych ubraniach, choć staram się, żeby oprócz wygody ładnie leżały, ale maluję się codziennie - nawet, jak nigdzie nie wychodzę. Źle się czuję bez makijażu. Odpuszczam tylko na wakacjach nad wodą![]()