Ajako - murzynek za pierwszym razem tez mi wyszedl znakomity, potem już nigdy mi nie wyszedl, raz tak sie wcieklam ze zrobilam go dwa razy tego samego dnia i dwa razy zakalec - nie wiem w czym tkwi rzecz

Lina - tej pozytywki nigdy na zywo nie widziałam, ale ja kupiłam Bartkowi jak miał około 4 miesiące akwarium fisher price ( są tylko używane na allegro bo od lat ich fisher price juz nie produkuje - teraz produkuje tylko takie bez bąbelków) I powiem ci że to akwarium do dziś u niego gra - był to strzał w 10 - dzięki niemu nasze dziecko nauczyło się wreszcie zasypiać

te bąbelki nam życie uratowały - glośne to i melodie ma ochydne ( ala bicie serca wszędzie) ale maluch zaczarowany. Więc myślę że ten projektor tez może byc super sprawą.
Tunia - może cię ominie to szczęście , ale zgaga to dopiero będzie

ja w pierwszej ciązy od chyba 30 tyg tylko na siedząco spać mogłam - nigdy czegoś takiego nie czułam, ale wypalało na maksa.
Angel - a ja z mężem dość dziwny tryb życia prowadzimy bo nigdy w życiu nie wypiliśmy alkoholu sami w domu

jak wyjdziemy gdzieś to ja piję - ale tylko wódkę i drinki (mąż nigdy nic nie pił,nawet piwa). Więc ekonomicznie sie prowadzimy bo piwa w lodówce i wina są z przed kilku lat a nawet mamy jeszcze kilka wódek z wesela które już było 5 lat temu
Co do załamania i rozterek to chyba nie ważne czy pierwsze czy drugie czy trzecie dziecko - ja też jestem zalamana i widzę wszystko na czarno, a za chwilę znowu na różowo - oszaleć można.
Byłam dzis w wszystkich sklepach świata w poszukiwaniu kombinezonu dla Bartka na rozmiar 92 i nie produkują takich!co za debilizm - produkują tylko te portki na szelki + kurtka! ale przecież w tym ciężko się tarzać po śniegu! Ale chcę powiedzieć że w c&a jest przecena na wszystko -25% i są piękne bodziaki w koszach za 15zl - 25% - polecam. Ja nie kupiłam dla małej, bo wydaje mi się że chyba w styczniu lub lutym są przeceny w sklepach na ogół.