Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale z ulgą muszę stwierdzić, że często humorki mnie nie dopadają i nawet juz nie ryczę co chwilę... na początku to się częściej zdarzało...
a w sklepie wolą powiedzieć, ze czegoś nie produkują niż sie przyznac, że czegos takiego nie mają 
potwierdzam ja sama zastanwiam sie czy jestem gotowa na dziecko ,małe dziecko ,drugie dziecko czasem wydaje mi sie ze nie daje rady z jednym a jeszcze w drugie weszlam .....szok.Tricia kiedy lecisz do Polski ?? W jakim mieście masz rodzinę ??
Dziewczyny , takie uczucia są normalne , ja sama się zastanawiam czy sobie poradzę i czy na pewno jestem gotowa na drugie![]()

.

BA! Srednio 1-2 w tygodniu...moj maz wówczas albo z litosci glaszcze po glowie - bo wiadomo ze to hormony :-)- albo zabiera na deser czy na dobry obiad :-)Czy Wy tez czasami placzecie bez powodu????
dokladnie-ominal mnie Lenny,Rihanna w Grudniu i o zgrozo gdyby pojawila sie Madonnaa mi w tej ciąży brakuje możliwości pójścia na koncert, ominął mnie Lenny Kravitz, a mój wspólnik do dziś wspomina jaki był super koncert, jutro u nas gra Zakopower, też bym poszła, dobrze, że przynajmniej w tym czasie Depeche Mode nie przyjechali do Polski, bo bym chyba się zapłakała![]()