ja dzis swoja mala sama wykapalam i polozylam spac, ale stwierdzam, ze to juz ponad moje sily

ledwo dalam rade sie schylic do tego brodzika, zeby jej wlosy splukac, ja pitole a kaj tam jeszcze

nie ma rady, tez na mojego spadnie calkowicie obowiazek w tym temacie, zreszta on lubi i mala tez, wiec czesciej ona ja kapie, tylko, ze dzis mial misje jak na niedziele przystalo hehehe; malowanie kuchni i pokoju, ale smiesznie, bo wszedzie tak po kąsku, bo farby malo heheh
monika- noooo widzisz, ja mam podobnie z moja kumpela, ktora ma termin miesiac przede mna, ona sie cieszy, ze ma mniejszy brzuch, tylko ona bedzie miala dziewczynke wlasnie, wiec cala jest okragla, a ja mam ten brzuch taki wystajacy na maxa to wydaje sie byc duzo wiekszy, ale zobaczymy kto sie bedzie cieszyl po ciazy ;-) jak nam brzuchy poznikaja, a temte okragle beda mialy dalej pupki kawal i biodra

wiem, bo sama tak miala z cora

ja tez sie ciesze jak cos zakupie dla malucha, ale juz serio nie moge, chyba, ze juz na lato, bo tych malych mam tyle, ze nie wiem gdzie to pomieszcze.
a ja nadal ma dzien pt. cos bym zjadla, ale nie wiem co

kurde czym by tu sie zapchac hmmm...
Kasiurek- oj ja tesciow nie mam w ogole i dobrze, a z moimi rodzicami to tez bede miala 'wesoly domek' przez te 2 tygodnie, mam tylko nadzieje, ze mnie do porodu nie doprowadza do spolki z moja siostra i moim mezem wrrrr
no nie mam sily juz siedziec przed kompem, juz leze prawie i tak mnie wszystko boli, masakra!
kolorowych laski!