• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

lina- no wle p odbycie niz szyjce bo jak mnie tam szmera to wydaje mi sie ze mam skurcze i panikuje ze znow powtorka z rzrywki bo ja taki panikarz jestem przeca !!!!!

bzienka - morfologia to jakies 8 zyla u nas wiec 22 to calkiem mozliwe bo morfologie i pierwsze pbranie krwi z jednej strzykawki idzie a potem po godzinie drugie pik i tyle - u nas w lab za pobranie materialu 3 zyla biora ekstra

ja juz sie plozylam znw haha - pranie powieszone,domek garniety maz z dzidzien p sklepach pojechali, lustro umyte w szafie przesuwnej sniadanie zszamane wiec lezec mozna;]

reklama
Kasiurek Ty to masz marzenia :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kochane Kobietki czy nie wiecie przypadkiem gdzie mogą ruszyć wyprzedaże porządne na ciuszki?????? Dzisiaj jadę po fotelik - już wybrany
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: CHICCO fotelik Auto Fix Fast 0-13kg z bazą do auta
fajny!

-------------------
a tak w ogóle to od 2 dni tak mnie bola plecy, ze nie mogę się normalnie poruszac;| czuje się jak staruszka (chociaz nie wiem jak to jest byc staruszką) ;o
Mnie tez bolą plecy a właściwie bolały w święta .... moze od tego siedzenia? nie wiem:confused:

MaMicurina - a ja nie siedziałam wlasnie, ani nie chodzilam wiecej niz ostatnimi czasy... nie wiem... moze to od dzwigania i juz mi sie plechy męczą. najwyżej bedę księżniczka noszona przez księcia:p i tak mi juz pomaga z wanny wylazić;p ahah

manta podpisuję się dwoma rękami pod Twoją wypowiedzią odnośnie cukrzycy, mam takie same wnioski. Generalnie dietę trzymam, czasami grzeszę, ale nie daję się zwariować

reklama
Kasiulka :) - to oby teraz ta nasza atomowka byla spokojniejsza:)

a ile to osob znam ktore nawet krzywej cukrowej robionej nie mialy...
no i nie spotkalam sie jeszcze z jakimis wiekszymi problemami co do malenstw... ewentualnie to, ze były nieco większe (ale i to nie zawsze sie sprawdzalo).

Ja tam ze slodkiego zrezygnowalam, nie slodze herbaty, sokow nie pijam, nie jem nabialu na sniadanie i jem malo(tak jakby) a czesto... nie robie nic co mogloby zaszkodzic malej wiec... nie ma stresu.
cisnienie za to sprawdzam codziennie. - ale to juz z przyzwyczajenia;p
glukometru to juz nawet nie uzywam tak punktualnie i czesto.

uwazam, ze intuicja moja jest mi najbardziej pomocna, a na panike juz miejsca byc nie moze;-)))

takze...slodkie mamy...luzujemy troche, luzuuujeeeeeemy;-))))
inni lekarze, inne opinie, inne glukometry. Nie porównywac sie.
a jak dobrze jest zgrzeszyc na spacerze:D mowie wam:p

a teraz ide zjesc pieczen i marchewke z groszkiem:p
oooooo!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry