tunia23 wierz mi skurczy nie da sie raczej z niczym innym pomylićCzy ktoras mi powie jak skurcze rozpoznac??
, boli jak diabli. ja juz zaliczyłam w tej ciąży skurcze, wczesniej nie rodziłam i serio niczego innego to nie przypomina:-(Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tunia23 wierz mi skurczy nie da sie raczej z niczym innym pomylićCzy ktoras mi powie jak skurcze rozpoznac??
, boli jak diabli. ja juz zaliczyłam w tej ciąży skurcze, wczesniej nie rodziłam i serio niczego innego to nie przypomina:-(
Zaciskać nóżki kobiety ...
nie wiedziałam - podejrzewałam poród ,ale wydawało mi się że to przepowiadające i że mnie odeślą do domu 
i gdyby nie ta szyjka to bym pewnie na to nie zwróciła uwag
A sie nastraszylam, przecie w uk wymuszalam dodatkowe usg bo sie zdenerwowalam.. No ale to pierw dziewczyny mnie pocieszyly, ze to to.. Szczegolnie, ze lekko i na brazowo co znaczy , ze to starsza krew ( po np. wieczornym stosunku ktora na nastepny dzien rano splynela).