Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Te porodowe skurcze moze i rozpoznam ale takie teraz to nawet nie wiem czy je mam bo poprostu nie jestem swiadoma cos mnie tam zakluje ale to chyba nie to tak to wlasnie ejst rodzic pierwsze dziecko i nic nie wiedziec:-)ciemnota kompletna![]()

DokładniePOd koniec ciąży pochwa jest nieco wrażliwa i może nastąpić krwawienie po stosunku albo badaniu . Myślę że to od tego![]()

Po ostatnim badaniu też miałam "lekki brąz". Po seksie też się czasem zdarza. Nie ma co panikować. ;-)
), teraz on do kolegi (przy okazji wysłałam go po pampersy - co by wykorzystać te promocyjne kupony <ważne do końca tego roku tylko>), ja z powrotem do łózia. Czuję się dzisiaj wyjątkowo ociężała i zmęczona jakaś...
masakrycznier mnie meczy juz od dobrych 2 godzin masakra doslownie
proszę się jednak nie martwić na zapas bo prawdopodobieństwo jest bardzo znikome ;-) Trzymam kciuki żeby wszystko było ok 

Chyba oszaleję