• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

jak ja uwielbiam nasza służbę zdrowia. własnie mnie pani z przychodni opierdzieliła przez telefon za to, że one maja bajzel i nie przepisały mojej wizyty w nowy kalendarz :angry:. kurde źle się czuje, ledwo sie turlam i jeszcze z jakimis wrednymi babami z recepcji w przychodni trzeba się użerać. właśnie w takich chwilach mam ochote sie popłakać i się zastanawiam jak ja urodzę w takim bajzlu:-(. gdyby nie to, że nie mam zaufania do prywatnego szpitala to zapłaciłabym sobie za poród (żebym miała się zadłużyc nawet)i miała wszystko gdzieś plus hotelowe warunki , a tak jak chcę miec pewność, że maluszek będzie miał w razie komplikacji fachową opiekę to muszę to znosić:-(. wrrrrrrrrrrrrr no i oczywiście ryczę bo odpowrność psychiczna mam zerową.

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry.
Noc oczywiście w kratkę ;]
plecy jak bolały tak bolą.

ciekawe jakie noworoczne postanowienia bedą w tym roku:D

Lina - i ja wysyłam e-mail do Ciebie.

- a co do przecen... to u nas w tesco juz przed świętami było -50% na dzieciecym dziale i tez sie pokusiłam. teraz to już takie poprzebierane, że kupilabym cos zbędnego:)

Jutro z rańca do laboratorium, a tak mnie się nie chce wstawać jak takie noce ciężkie.

za oknem szaro-buro! wichura! a do Jyska mialam pojsc po koszyczki i kocyki, bo znizki duze teraz :)
a jeszcze do Media Markt trzeba pojechac po router, bo kabli trzeba sie pozbyc. - pewnie nici i tak z wyjścia dziś. :P
---------------------------------------
Kciuki i pozdrowienia dla Kasiurki... niech no odpocznie w szpitalu ladnie i ją wypuszczą z dobrymi wieściami. :)))

Ostatnia edycja:
Cześć :)

Jeju ile Wy piszecie nie mogę nadgonić...:-D Ja dopiero wstałam, a co raz nie zawsze :-) Humoru standardowo brak, no bo i po co go mieć :baffled: Jadę chyba dzisiaj na zakupki pokupować resztę duperelek i będę miała z głowy :tak:

Bozienka trzymaj się będzie dobrze innego wyjścia nie ma;-)

U mnie dla odmiany tatuś zaczął się odzywać i na zdrówko, bo ja się odezwać nie mam zamiaru :-D
No nic jak narazie miłego dnia ja się lecę ogarnąć :)

Hejo:-D
Dzisiaj juz troche lepiej ale wczorajszy dzien to ja bym chetnie z zycia wypisala:-)
Noc masakra, plecy mnie tak bola ze szok!Boli mnie w pachwinie nie weim co to czy to macica czy co.
Jutro mam wizyte:-)nie nie nie panikuje:-)a to moze tylko dlatego ze idzie ze mna L:-)pierwszy raz i pierwszy raz uslyszy serduszko:-)jutro sie tez pochwale czy czy skali na wadze starczyło:-)a usg 3 stycznia juz sie doczekac nie moge:-)
Maruusia zdrowiej szybciutko:-)
Lina wypelnilam ankietke jeszcze wczoraj:-)

a ja idę się ogarnąć i wychodzę!
już się umówiłam , a nie lubię odwoływac więc nie mam wyjścia.
chociaz jak zawsze chce mi sie sporo, a bardzo mi sie nie chce:P
jednak juz za pozno. Sie powiedziało A, się mówi B:P

Bawcie sie ładnie ;-)

Kindzia :-) jak Małej Mi się spodoba w brzuszku to może i do kwietnia posiedzieć :-D

ajako a są jeszcze u Ciebie rodzice ?? To nie dobrze skoro tak się psuje atmosfera ... może za duże napięcie ?? :sorry2:

Lina my z ajako i kasiurkiem to mamy odchowane już prawie dzieciaki ... ale Ola i ivi - one to mają jeszcze jasełka :tak:

K&M podziwiam za te bułeczki ... ja uwielbiam ale roboty przy nich tyle że hej ... Muszę moją mamę podkusić co by upiekła ( może w niedzielę się wybierzemy ) bo zjeść to bym zjadła - najlepiej takie cieplutkie z różą :tak:

Kiedy Kasiurek miała iść do szpitala ?? Ten lek co jej podają to ponoć straszne świństwo i strasznie się źle człowiek po nim czuje ... biedna jest że ją tym faszerują :-(

cześć laseczki
kurcze co z tą naszą Kasiurek.. .Mieli ją kłaść do szpitala ale zdaje się że 3 stycznia dopiero.. Najważniejsze że będize pod opieką i w razie czego będą mogli szybko zareagować.. :tak: Kochana trzymamy kciuki!!

u mnie ogólnie masakra, walczę z zapaleniem zatok.. Zaczęło się jak młody poszedł do przedszkola na początku grudnia. On już prawie zdrowy, a mnie trzyma cały czas.. Już inhalacje z majeranku robię bo brak mi pomysłów:( nie chcę antybiotyku ani bujać się po lekarzach.. buuuuuuu :-(:-(:-(

Hej,

Lina no oczywiscie, ze doczepiła się do mojego zaswiadcznienia. Mówiłam :/ Po 28 tc trzeba miec zaswiadczenie od lekarza ze mozna latac, a ja mialam adnotacje poprostu, ze jestem w 26 tc ( sciemniona oczywiscie). No i niby itak powinnam miec tam napisane jak powyzej- A NIBY CZEMU? Jakbym nic nie miala bym sie nerwow nazarla, ciekawe czy by mnie przepuscila :no:

Kasiurek trzymaj sie dzielnie kochana..

Bozienka maszeruj do lekarza jak tylko zacznie cie mocniej bolec.

Lina ja tez moge ankiete wypelnic :)

ajako dajcie sobie na luz.. wiadomo, ze jak jakis kwas pojdzie to ciezko odpuscic, ale szkoda twoich nerów!!

Ja mam niestety doła kosmicznego i nie umiem sobie poradzić. łatwo kazdemu mowic "nie mozesz o tym myslec, musisz sie uspokoic " itd ale powtarzam, łatwo mówic.. Jak psychika swoje. Oczywiscie zaczelo sie jak wczoraj wieczorem w okolicy tego samego miejsca co wtedy zaczelam odczuwac jakis lekki ból. Po kapieli minelo ale nerw zostal do dziś. Musialam na noc wziac tabletke. Ledwo oczy otworzylam to mysle czy aby mnie napewno nie boli ramie- jak nie to kiedy zacznie, co wtedy zrobie..
I tak dół sie poglebia, ryczec sie chce- zeby jeszcze M byl , a ten teraz ciag pracy ma.. Ciesze sie , ze widze go codziennie ale tak cholernie ciezka walke tocze sama ze soba , ze naprawde boje sie co bedzie jeszcze przez te 2-3 miesiace..
Nie umiem sobie pomóc..

reklama
Angel - wspolczuje ale wierze ze po tych dolkach przyjda góry - musza!!

Ja wstawilam juz warzywka na salatke jarzynowa - jak juz poszlam do sklepu po drozdze to odrazu kupilam wszystko na salatke zrobi i M. sie ucieszy :)
ciasto na bułeczki rosnie wiec czekamy - znalazlam sobie w necie cwiczenie dla kobiet w ciazy wiec teraz zamierzam sie powyginac troszke i mam tak zamiar codziennie po pogoda na spacery nie zacheca ja z katarem wole siedziec w domu wiec zobacze jak mi wyjdzie to gimnastykowanie sie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry