Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale ogólnie to w sumie nie jest źle; tylko postawa mojego M "bez kija nie podchodź, bo wszystkich i wszystko dziś gryzę"
No cóż - przeżyjemy, może jutro będzie lepiej
I tylko dlatego, że ktoś go wkurzył w pracy (a penie 5-cio minutowy widok mojej mamy też nie pomógł)... I już nawet normalnie o zwykłych sprawach nie mozna pogadać - udawać powietrze, albo lepiej schować się do mysiej dziury
. Teraz sobie śpi - może jak się wyśpi, to mu sie polepszy...

:-)
wkoncu nie bede calymi dniami sama siedziec ...
Witam Was dziewczynyStrasznie sie boje o swoja wage przytylam tylko 5 kg od poczatku ciazy , a w poprzednich ciazach po 15kg. Nie wiem czy to nie za malo jak robilam USG w 20tyg to wszystko bylo ok z rozmiarami maluszka. Co o tym sadzicie ??? POmozcie.
A wlasnie nie napisalam ze w pierwszej ciazy wazylam 47kg i przytylam 15kg, w drugiej 50kg i przytylam 15kg, a teraz po pieciu latach waze 64kg i przytylam 5kg tylko moze dlatego ze wiecej waze???
NEFI ja pytalam lekarza to znaczy pielegniarke bo w Anglii to ona prowadzi porod , wszystko ok tu innej odpowiedzi nie ma .