reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Przesiedziałam dzisiaj cały dzień nie robiąc kompletnie nic pożytecznego. A tyle miałam planów...
Mam co nieco do przemyślenia i chyba uciekam na dziś.
Miłego wieczoru i do jutra 9chyba że wyskoczę do miasta i nie zdąże się rano przywitać, to będę dopiero wieczorkiem - zobaczymy) ;-)

reklama
dziewczyny ale czy to nie jest tak z tym urlopem "tatusiowym" 14 dni że on się należy ale jak matka nie pracuje? tzn ja pracuję i mąż też ja rodzę jestem na zwolnieniu więc on juz tego urlopu nie dostaje ?????

Ivi - to podziwiam Ciebie trzeba mieć głowę niezła do takiej roboty:-)A skąd jesteś bo jakoś mi to umknęło??
Ja mojego to mam czasami dość w pracy przy kompie w domu przy kompie i rozrywka też przy kompie.

ja tylko na chwilkę :-)

Tunia gratuluję jeszcze raz z całego serca Kubusia :-):-):-) 1200g kawał Chłopa :-):-) ehhh te parówki :-)

Ivi
dobrze, że się poprawia wracaj jak najszybciej do 100% formy...

A ja byłam w pracy, na zakupach do domku i wróciłam z pół godziny temu... jestem zjechana jak koń po westernie także idę spać...;-) a przynajmiej poleżeć nie robiąc nic :-):-) jutro chyba też sobie zrobię "łóżkowy" dzień :-D:-D

jestem w domu ale u mamy teraz tu mieszkac bede na razie jakis czas, jutro ide prywatnie do gina zabczyc co i jak i c mi powie na porannej wizycie i badaniu ponoc szyjka nienzacznie skrucona ale tak mi łapy wpakwal ze mnie zas spjenie lonowe bli ze chdizc nie umiem grrrrrr no ale jutr lekarz i usg i badanie klejbe sprawdzic ile ta szyjkaw kncu ma!!!!

Ivi - to podziwiam Ciebie trzeba mieć głowę niezła do takiej roboty:-)A skąd jesteś bo jakoś mi to umknęło??
Ja mojego to mam czasami dość w pracy przy kompie w domu przy kompie i rozrywka też przy kompie.

z pomorskiego :tak: pracuję w Gdańsku. A oboje z mężem pracujemy w jednym miejscu (jeden zespół) więc jeśli on albo ja musimy posiedzieć przy kompie to druga strona dokładnie wie dlaczego i nad czym pracujemy :-D

mam dzis po wizycie tak dobry humor, ze upieklam swego murzynka pysznego...
a czytalam, ze coniektorym posmakowal i podpasowal przepis - super, ciesze sie!:)))

aa tak, murzynek pierwsza klasa :-):-):-) ja go ostatnio robię przekładanego dżemem i kremem budyniowym:-)

jestem w domu ale u mamy teraz tu mieszkac bede na razie jakis czas, jutro ide prywatnie do gina zabczyc co i jak i c mi powie na porannej wizycie i badaniu ponoc szyjka nienzacznie skrucona ale tak mi łapy wpakwal ze mnie zas spjenie lonowe bli ze chdizc nie umiem grrrrrr no ale jutr lekarz i usg i badanie klejbe sprawdzic ile ta szyjkaw kncu ma!!!!
współczuję:/ oby jutrzejsza wizyta coś wyjasniła! a podali wam w końcu te sterydy??

reklama
ivi -łoj ja te ciacho tez juz przekladalam przeroznymi cudami... mozna kombinowac...ciasto tak proste do zrobienia, ze czlowiekowi nie jest szkoda eksperymentowac az tak:))) na zdrówko:P ps. z kremem bananowym jakis czas temu zrobilam...i tez z serkowym... w kazdej postaci pycha;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry