• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Amandla dokładnie... ja się teraz wściekłam, bo skoro oni tacy mądrzy to mogłam po prostu kupić jakieś o wiele droższe i fajne prezenty dla rodziców a rodzeństwo sobie pominąć i w przyszłym roku się wycwanię i tak zrobię. Kupię tylko małej i rodzicom o:no:

reklama
no własnie Lina ja mam problem :/ bo mam tylko tatę a on poleciał na swieta do mojej siostry do Anglii, tamten dom stoi pusty a iśc do niego też lipa bo sama będe siedziec? :// ehhh tak źle i tak niedobrze. Muszę wystrzymać do 15 aż maż wróci z pracy i wtedy pijedziemy na zakupy wiec nam troche zejdzie a tak to pozostaje mi komputer, tv, pies i zamknąć się w pokoju i udawać że źle się czuje to wtedy dadzą mi spokój :)))

lastpetunia dasz radę do 15 jeszcze trochę ;-)

A mi wczoraj mamusia wróżyła z pierścionka co się naśmiałam to moje:-D Wychodzi mi pierwsza córcia, później synek :tak: a najlepsze, że niby wyjdę za mąż w wieku 26 lat hahaha to niby w przyszłym roku :-D tak na pewno się sprawdzi ciekawe za kogo, chyba czas się przejść do biura matrymonialnego :-D

hahaha my też z mężem się śmiejemy bo w tamtym roku na Sylwestra robiliśmy ze znajomymi impreze i było dobre 30 osób i przez godzine sobie wróżyliśmy właśnie z obrączki koleżanki czy kolegi i nam za każdym razem wychodziło że będziemy mieć tylko 1 dziecko i będzie to syn a tu proszę dziewczynka będzie :))

troche oddetchnelam ;]

co do prezentow to my sie umowilismy ze symbolicznie do 50 zyla co i tak lasna sumka sie zebrala bo do obdarowania
moi rodzice
tescie
siorka
maz
ja
i dzidz a wiadomo ze mezowi za 50 zyla nie kupie prezentu jak ja sama sobie zazyczylam szczoteczke do zebow el

reklama
lastpetunia no co róż teraz w modzie u mnie by też tak było :tak:

Kasiurek1983 u mnie dzidzi nikt prócz moich rodziców nie bierze pod uwagę :wściekła/y: do narodzin to tak jakby jej nie było:no:
kochana u nas tez !!!! ja mowie o synku co na swiecie ;] a dzidziol w brzuchu jeszcze sie obłowi ;]

kiedy wybieracie chrzestnych? i jaka u was tradycja znajomi czy rodzina?

u mnie - w rodzinie tradycja ze znajomi u meza ze rodzina i tak synekma moja przyjaciolke i kuzyna meza za chrzestnych, a cora chcemy prosic mojego kumpla i kuzynke meza ;]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry