reklama

POGADUCHY O WSZYSTKIM

Witajcie zaginione koleżanki ... Edzia :-* BASIA.J :-* Napiszcie co u Was słychać nowego... :)
EWCIK100, z niecierpliwością czekam na zdjęcie :laugh: jaka była reakcja męża ??? ja chyba bym się nie zdecydowała na tak krótkie włosy... ::) nie mówiąc już o rekacji męża, który jest wielbicielem długich włosów... ;)
Prezenty kupione, Patryk już śpi, aby rano wcześnie wstać i pobawić się nowymi zabawkami. Dostanie upragnioną grę, powinien być zadowolony. :D

reklama
o Ewcik widzę że chłopaki zaczynają ze sobą gadać

moi panowie to też wielbiciele długich włosów

mój Bartek to pierwsze na co zwraca uwagę u dziewczyn
potem mówi mamo patrz jaka ona ładna a jakie ma piękne włosy 8)

Stosunki miedzy chłopakami ostatnio się poprawiłay, bo Kajtek trochę boi się, że Mikołaj nie przyniesie mu prezentów. No i ma w perspektywie cały tydzień bez brata!
Ja nigdy nie mialam długich włosów, chyba kiedyś w przedszkolu, ale zawsze lepiej czułam się w krotkich. Ostatnio nosiłam ścięte na francuzeczkę - równo z uchem, z grzywką, ostatnio bez grzywki. Dlatego obecna długość to nie tak znowu zmiana, chociaz...
Kajtek powiedział wprost, ze mu sie nie podoba. Mąż nie padł z zachwytu. Tak wiec teraz będą sobie rosły. Po ciązy i niezliczonych farbowaniach przyda im się troche odnowy.

EWCIK100, fajne to zdjęcie... :laugh: Chłopaki super... :laugh: Do kogo oni są podobni ??? Chyba do Ciebie ???
Mój Patryk nie wypowiada się na temat dziewcząt. Narazie to temat tabu... ;)
Ja lepiej wyglądam z długimi własami i tego się trzymam. To jest mój atut, zawsze były piękne - gęste i grube.
Mam zamiar odwiedzić fryzjera jeszcze przed świętami, zobaczymy, czy mi się uda. ;D

Dzieciaki szczęsliwe, bo Mikołaj przyniósł zamówione prezenty... ;)

O, rany! Co za dzień. W nocy nie mogłam spać, tylko obracałam się z boku na bok. Rano wstałam nieprzytomna. Do tego ta pogoda! Musiałm jechać do miasta po ostatnie zakupy mikołajkowe. Spakowałam małego i zadowolana, że tak szybko mi poszło pognałam. Dopiero na parkingu zobaczyłam, że nie mam wózka. Mąż go wyjął z bagażnika, żeby trochę go wysuszyć i postawił obok auta. A ja nie zauważyłam. Musiałam wracać do domu po ten wozek, a korki okropne wszędzie! >:(
Ale na szczęście wszystko załatwiłam i udało nam się nie zmoknąć.
Do tego jeszcze po południu kolejka gości mikołajkowych... Muszę jeszcze szybko popakować prezenty. Kajtek już rano szukał, ale nie znalazł ;D. troche był zawiedziony. Po południu prezenty już muszą czekać! ;D
Agnexx, moje dzieci to klony swojego tatuśka - wypisz wymaluj. Ze mnie chyba nic nie mają. Do tego są prawie identyczni. Jak oglądam filmy z Kajtkiem dziewięciomiesięcznym to wydajem mi się, że to Jero. Tylko Kajtek włosy od początku miał ciemniejsze.

EWCIK100, Sebastian też był bardzo podobny do Patryka w okresie niemowlęcym, ale teraz zaczyna się już zmieniać... ;)
U mnie prezenty były przygotowane w nocy, kiedy rano wstali mieli paczki koło łózka. Mieliśmy ułatwione zadanie, bo słodycze mąż przywiozł z pracy. Co roku firma męża organizuje paczki mikolajkowe dla dzieci. A paczki nie byle jakie, bo naprawdę słodyczy mnóstwo i bardzo różnorodne.
A dzień EWCIK100, zaczął się nieciekawie, może przynajmniej wieczór będziesz miała lepszy ;)
Pogoda dzisiaj naprawdę okropna, czuję, że może dopaść mnie ból głowy, chyba ciśnienie... :(

Co do włosów, to u mnie też są obaj zwolennicy długich, ja też najlepiej sie czuję jak mam długie, bo lubię zmiany, jak po urodzeniu Alexa obcięłam na króciutko, to się bardzo podobało koleżankom i siostrze, ale faceci chcieli zebym zapuszczała, to były fajne włoski, ale mnie drażnił fakt, że codziennie tak samo wyglądam, a teraz co mi sie znudzi to albo podepnę, albo rozpuszczę, no i zawsze jak nie mam czasu - spinam do tyłu i jakoś wygladam, ja mam włosy układające się i przy krótkich fryzurach muszę długo układać i czesto chodzić do fryca, ale u kogoś bardzo lubie krótkie fryzury, jakos tak bardziej zadbane i dopracowane niż długie włosy, też czekam Ewcik na fotke.

U mnie jak mówię że idę do fryca to słysze..."tylko nie obcinaj".
Alex też na razie o dziewczynach nic nie mówi, na razie twierdzi, że najładniejsza jest jego siostra...

reklama
Ja zamierzam skrócic włosy o około 10cm, ale i tak będą o długości do połowy pleców. Marzą mi się pasemka o jakims ciekawym kolorze, może rude, albo brązowe ??? Chciałabym coś zmienić, bo trochę znudziło mi się odbicie w lustrze... ;D
Mikołajki za nami, moje dzieci zadowolone, a jak Wasze pociechy zareagowały na prezenty ???
Patryk jutro jedzie do teatru, już nie może się doczekać... :D A ja trochę się martwię, bo u nas dzisiaj sypie śnieg na całego, warunki drogowe będą straszne... :(
Edzia, Twój syn to prawdziwy dżentelmen... ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry