reklama

POGADUCHY O WSZYSTKIM

Ewcik to ta odjazdowa fryzura? może pokażesz więcej? Co do zwierzaków, to u nas nie ma amatorw, Alex ma bardzo silną alergię na sierść, mój maż mniej ale też, a ja raczej wolę zwierzaki na wolności niż w małym mieszkaniu, ale Skuter piękny!

reklama
EWCIK100, z niecierpliwością czekam na zdjęcie... ;)

Właśnie przed chwilą Patryk pojechał do teatru. 4 godziny spokoju w domu. Ostatnie 3 dni dały mi się we znaki. Rekolekcje trwają godzinę, a reszte dnia muszę panować nad dwoma żywiołami, aby mi domu nie zdemolowali. ::) Czasami udaje mi się zorganizować dla nich spokojną zabawę, ale szybko sie nudzą... ::)

No właśnie nie ma... ::) Od poniedziałku Patryk jest w domu i tylko na godzinę jeździ na mszę z rekolekcjami. Cały dzień w domu to dla niego za dużo, rogi mu rosną. Dzisiaj teatr, a jutro już normalnie szkoła... ;D

Patryk wrócił w teatru zadowolony. "Pinokio" bardzo mu się podobał, a na pamiątkę dostał czerwony długi nos na gumce. Powiedziałam, że będę mu zakładać ten nos, jak będzie kłamał. ;D
Dzisiaj normalny dzień szkoły. Cały tydzień szybko nam zleciał.
Do Świąt zostały dwa tygodnie. Porządki już zrobione ??? Ja dopiero się za nie zabieram.  ;)

Ja z porządkami nie szaleję, zresztą sama się nie wyrabiam. Generalnie robie wszystko na bieżąco, ostatnio byly porządki w szafkach w kuchni. Niestety, wysługuje sie siłą najemną, bo i tak z całym domem bym sobie nie poradziła ;). Do okien mam dwoch rosłych panów, bo żadna kobieta nie dałaby sobie rady z okienkiem 4 x 4 m. ;D
U nas od wczoraj lekki młyn, bo chłopaki robią ostatnie zakupy i jest mnóstwo spraw do załatwienia. Jak męża nie ma w pracy cały tydzień, to musi wcześniej wszystko "poustawiać". W związku z tym nerwówa, latanie, bieganie. Ja też musiałam się wczoraj wybrac na większe zakupy, bo musiałam sobie zrobić zapasy na cały tydzień. O tej porze roku pogoda może uniemożliwić mi wychodzenie z małym z domu nawet przez tydzień (jak się rozpada), a przecież muszę coś jeść! ;)

reklama
EWCIK100, przygotowujesz się, jak do klęski zywiołowej... ;)
Ale bardzo dobrze Cię rozumiem... :)
Zostajesz sama z maleństwem, musisz być przygotowana na każdą ewentualność.
Mam pytanie, nie boisz się sama zostać w domu przez tydzień ??? Chodzi mi o złodziei i te sprawy ??? Ja tylko raz sama spałam w naszym domu i przez całą noc oka nie zmrużyłam... :-[

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry