reklama

POGADUCHY O WSZYSTKIM

Zakupy wolę zrobić sobie wcześniej, bo nie lubię potem nikogo fatygować, a zimą z małym nie chcę latać po sklepach, gdzie pełno wirusów w powietrzu.

Mój mały kibic żuzlowy

jerokibic6vb.jpg

reklama
EWCIK100, obawiam się, że jak Ci synowie podrosną to będziesz musiała dom ogrodzić drutem kolczastym... ;D aby dziewczyny ich nie rozszarpały... ;)

A Twoim facetom tez niczego nie brakuje. Wiem już po co te psy w kojcach ! :D :D :D
Odnoszę wrażenie, że ostatnio tu na forum nagromadziło się sporo dziwnych wypowiedzi. Nie wiem jak Wy, dziewczyny, ale ja mam wrażenie, że ktoś chce tu kogoś sprowokować?

EWCIK100, zgadzam się z Tobą. Niektóre wątki zrobiły się poprostu niesmaczne. >:( Nie udzielam się w chorych dyskusjach, bo tego nie lubię. W realu też nie prowadzę głupich rozmów i nie zamierzam tego robić na forum. Ostatnio wybieram tylko te wątki, które mi pasują.
Na naszym wątku na szczęście jest przyjemnie i z chęcią tu zaglądam. :laugh:
Trzeba przyznać EWCIK100, że synowie nam się udali. ;D Mamy naprawdę fajne dzieci, powinnyśmy to docenić. ;)
Dzisiaj sobota, a więc dzień wolny ...
Jak zwykle Patryk ma problem ze śniadaniem... nie potrafi zjeść jajecznicy z jednego jajka i kanapki z serem... ::) Zawsze były z tym problemy, ale czasami ręce mi już opadają... :(
Dobrze, że chociaż Sebastian docenia przyjemność z jedzenia... od małego szeroko otwierał buzie widząc łyżeczkę. Jadł wszystkie zupki i dania Gerbera. Nigdy nie wybrzydzał... :)

Dzieci mamy super - to prawda !!! :)
Moje chłopaki wyruszyły o 5, teraz akurat robią zakupy na strefie bezcłowej, bo właśnie dzwonili z pytaniem: co kupić?
My korzystamy z ładnej pogody i jedziemy zaraz do miasta. To na razie żegnam. Coś więcej napiszę, jak wrócę.

EWCIK100, miłych zakupów, chociaż dzisiaj może to być trudne, bo ludzie robią w weekend większe zakupy... ::)
Ja jutro wybieram się z mężem i dziećmi do Kalisza. Pojedziemy do McDonalda i Tesco. Mam nadzieję, że zrobię małe świąteczne zakupy (prezenty ;))
Wczoraj byłam u fryzjera i trochę zaszalałam. Ale podoba mi się, bo włosy są ładnie wycieniowane, a przy moich grubych i gęstych włosach to ważne. Skróciłam je o 15cm, teraz sięgają do połowy pleców... ;D

reklama
Już wiem, jakie atrakcje czekają nas w tym roku na rynku:

"Już po raz 15. Stowarzyszenie "Ostrowianie dzieciom specjalnej troski" wraz z Przyjaciółmi zapraszają na tradycyjne spotkanie przy choince "Zapal światło ponad nami ...", w niedzielę, 18 grudnia 2005 roku. Początek godzina 15.30. Gwiazdą wieczoru będzie zespół KOMBII.
Organizatorzy Gwiazdki na Rynku przygotowali szereg, wspaniałych atrakcji. Wśród nich występy zespołów : "Śpiewająca Pięciolinia" z Zespołu Szkół Specjalnych, "Fabryka Spektakli" Adama Wasieli oraz z "Studio Wokalne" i "Iskierki" z MDK. To jednak nie wszystko. Najmłodszych z pewnością ucieszy spotkanie z Gwiazdorem, a uroczyste zapalenie światełek i wspólne odśpiewanie kolęd podkreśli nastrój zbliżających się Świat Bożego Narodzenia. Nie zabraknie także życzeń od prezydenta Jerzego Świątka i wielu emocji przy losowaniu cennych nagród, spośród cegiełek zakupionych za 2 zł. Około godz. 17.15 na scenie wystąpi gwiazda wieczoru czyli zespół KOMBII. Na zakończenie Festiwal Sztucznych Ogni."

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry