reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/Odradzam

W związku z chorobą Oliwki dziś lekarka mi doradziła na drogi oddechowe niekonwencjonalną metodę.
Kazała pokroić kilka ząbków czosnku i zalać wrzątkiem i postawić niedaleko łóżka. Śmierdzi jak cholera w całym domu ale do tej pory Oliwka ciągle płakała bo nosek zapchany i nie mogła oddychać, 20 minut po czyszczeniu było to samo co przed.
O 18 zrobiłam taką śmierdząca parówkę i teraz Oliwka właśnie zasypia spokojnie oddychając przez nos. :tak::tak:
Zobaczę jak nam minie noc ale jak narazie to jest idealnie :tak::tak: Polecam.

reklama
no proszę!!! jaki oryginalny sposób:-) wyobrażam sobie jak to musi śmierdzieć...ale najważniejsze,że oliwci pomaga:)

Słuchajcie daję znać że ten przepis okazał się cudowny.
Śmierdzi niesamowicie ale po takiej inhalacji Oliwka przespała spokojnie całą noc i obudziła się z suchym noskiem :)
Do tej pory musiałam w nocy dwa - trzy razy czyścić nosek fridą i wpuszczać kropelki, a jak tylko nosek się przytkał Ola się wybudzała z płaczem.

Teraz mąż robi kolejną śmierdzącą parówkę.
Nie wiem ile będę później musiała wietrzyć mieszkanie aby się pozbyć tego zapachu :tak::tak::tak: ale najważniejsze że Oliwka spała spokojnie.

W związku z chorobą Oliwki dziś lekarka mi doradziła na drogi oddechowe niekonwencjonalną metodę.
Kazała pokroić kilka ząbków czosnku i zalać wrzątkiem i postawić niedaleko łóżka. Śmierdzi jak cholera w całym domu ale do tej pory Oliwka ciągle płakała bo nosek zapchany i nie mogła oddychać, 20 minut po czyszczeniu było to samo co przed.
O 18 zrobiłam taką śmierdząca parówkę i teraz Oliwka właśnie zasypia spokojnie oddychając przez nos. :tak::tak:
Zobaczę jak nam minie noc ale jak narazie to jest idealnie :tak::tak: Polecam.
tak tak tez to robilam bo wyczytalam w gazecie to fakt ze daje czadu az milo ja 2 dni wietrzylam potem ale u mnie tez pomoglo :tak:

a polecam Paniom herbate zielona codziennie jedna szklaneczke czy kubek na starzenie sie skory jest dobra i umysl i sa dobre w smaku polecam tetley z pomarancza i guarana pycha.

Aga - dzieki za stronke, rzeczywiscie brzmi zachecajaco. Chyba sie skusze.

Tez lubie lekkie kolderki i cieniutkie. Moj maz tylko musi miec gruba i solidna, bo mu wiecznie zimno.

falbala - tetleya jest pomaranczowa? wow! to ja bardzo chetnie zakupie taka.

Ja przechodze jakis moment pomaranczowy i wszystko co pachnie pomarancza kupuje. Takze cherbatke zielona pomaranczowa bardzo chetnie.

A balsam to NIVEA ujedrniajacy stosuje. Skutki ... hmm ... jak dla mnie nie widoczne, choc moj maz czesto mowi, ze mam takie cudne gladkie i jedrne cialko ... ale to maz tak mowie, wiec wiecie ...

reklama
Ja swoja kordle kupilam w Ikea i tez jestem z niej zadowolona, jest z piorami, bardzo lekka i cieplutka, nadaje sie na kazdy sezon, a jak chlop z boku lezy to i sam koc wystarcza :-p

Do góry