• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Polecam/Odradzam

reklama
Oooo, Jaaga, wlasnie to okreslenie Dada jest najodpowiedniejsze :-D A Nivea nie uzywalam jeszcze i nie wiem czy bede, bo jakos nigdy nie spotykam ich w promocji jak potrzebuje kupic, natomiast Pampersa prawie zawsze w promocji sa...
nivea są w geancie po 12,99 w dwupaku. spróbuj bo są naprawdę rewelka. ja dostałam z roboty chusteczki rossmann nawilżane cremem. TRAGEDIA!!!
nie dosyc ze śmierdzą (dla mnie)to są strasznie podrażniające.
lubię też dzidziusia sensitive.

na bol brzuszka i kolki(ale nas juz to nie dotyczy) proszek troisty. w kazdej aptece ok 7zl. jest goszki, nie daje sie go codziennie, sa po nim zielone kupki. daje sie go na lyzeczce z slodka herbatka, soczkiem (jak kto woli) bierzemy proszek na czubeczek noza(malutko) i nasypujemy na lyzeczke do tej herbatki, mieszamy i dajemy do picia...jest bardzo goszki i dziecko moze nie chciec pic, ale rewelacyjnie dziala.

Wczoraj zajrzała do mnie sąsiadka, ma 5 letnia córcie i jej opowiadałam o naszych przeprawach z butelka a ona mi powiedziała ze ona miała butelke z łyżeczka:confused:mineło troche czasu wiec juz dawno ją wyrzuciła i nie mogła mi jej pokazać, czy kóraś widziała taki wynalazek??

widziałam na allegro smoczek do butelki imitujacy ruch sutka, czy kóras go miała, jak działa???

reklama
Ja polecam śliniak firmy Sassy z kieszonką jest dosyc spory i jest cały gumowy wiec plamy mozna zetrzec scierką i jest kieszonka jak maluch czasem cos zwroci to zawartosc ląduje w kieszeni;-) wygodny w utrzymaniu czystosci:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry