Sunshine_Baby
Fanka BB :)
A ja postanowiłam zapisać się na zumbę albo salsę
Wizytę mam dopiero za 3 tygodnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy można kąpać się w wannie? marzy mi się kąpiel w piance...![]()
Baaa pewnie ze mozeszCzy można kąpać się w wannie? marzy mi się kąpiel w piance...![]()
hihi to jakies glupoty, bo mi w szpitalu polozne zrobily kompiel i tez bylam popekana i nic bardziej nie koilo jak cieplutka kapiel :-)Ja słyszałam od połoznych, ze nie powinno sie w wannie bo tam w środku wszystko jest "pootwierane" i mogłoby dojść do zakażenia wewnątrzmacicznego, kąpiel dopiero po wizycie kontrolnej u gina, do tego czasu prysznic![]()
No własnie czytałam troche w necie i można, nie ma przeciwskazań, jedyne co to należy chronić sutki.Koot ja sie trochę boję iść na solarium, bo przez hormony przy karmieniu mogą wyjść jakieś plamy na skórze... a Ty sie nie boisz? na fitnesik to pewnie też pójdęsynka zostawię z męzem a sama pójde poćwiczyć
![]()
No własnie czytałam troche w necie i można, nie ma przeciwskazań, jedyne co to należy chronić sutki.