A znasz jakąś dobrą położną?z Wyspiańskiego?Ja również polecam szpital na Wyspiańskiego.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A znasz jakąś dobrą położną?z Wyspiańskiego?Ja również polecam szpital na Wyspiańskiego.
Ja ci mogę polecić świętnego lekarza do prowadzenia ciąży z Wyspiańskiego. Sama żałuję że tak późno do niego trafilamJa dopiero na czerwiec
Kto to taki?Ja ci mogę polecić świętnego lekarza do prowadzenia ciąży z Wyspiańskiego. Sama żałuję że tak późno do niego trafilam
Dr Piotr Dawid. Kolejna ciąże prowadzi mi tylko on nikt inny. A każda wizyta to jak seans w kinie i uwierz ze na żadną wizytę tak nie czekałam bo tak pięknie wszystko pokazuje i bardzo dokładnie badaKto to taki?
Witam.
Rodziłam na Wyspiańskiego grudzień 2015 i listopad 2018 polecam ten szpital jestem bardzo zadowolona.Za każdym razem miałam położną.Opieka dzieci na najwyższym poziomie.Plus jest taki że w pierwszej dobie po urodzeniu zabierają maluszka na noc(oczywiście jak się chce)można odpocząć po porodzie.Ja lekarza ze szpitala nie miałam.
@lili78 tak nadal pracuje i polecam z całego serca.
Jeśli jeszcze nie masz położnej napisz a napisze kontakt na prywatnym.
Pozdrawiam.
Wlansie mam do niej kontakt ale dostałam tez info od jednej niezadowolonej dziewczyny.... ze nie poleca itd i się wystraszyłam trochę, generalnie polecają ja na innych forach tez. Widzę ze rodzilas z nią niedawno i jesli jesteś zadowolona to chyba tez się zdecyduje![]()