Hej, jak jeszcze jesteś na tym forum, to chętnie się dowiem, kogo masz do polecenia.Ja ci mogę polecić świętnego lekarza do prowadzenia ciąży z Wyspiańskiego. Sama żałuję że tak późno do niego trafilam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej, jak jeszcze jesteś na tym forum, to chętnie się dowiem, kogo masz do polecenia.Ja ci mogę polecić świętnego lekarza do prowadzenia ciąży z Wyspiańskiego. Sama żałuję że tak późno do niego trafilam
Na Wyspiańskiego nie trzeba mieć swoich ubranek szpital ma. Ale jeżeli chcesz żeby ubierali w Twoje to możesz zabrać sobie. Ja bym zabrała 3 kpl ubranek czyli body plus polspiochy i spiochy. Leży się po porodzie 2 dniMam pytanie- ile ubranek dla dziecka trzeba wziąć do szpitala na Wyspiańskiego? Czy może szpital jakieś daje?
Witam córka właśnie leży na Wyspiańskiego i nikt nic z nią nie robi już 3 dobę po terminie do kogo się udać żeby coś załatwićWitam.
Rodziłam na Wyspiańskiego grudzień 2015 i listopad 2018 polecam ten szpital jestem bardzo zadowolona.Za każdym razem miałam położną.Opieka dzieci na najwyższym poziomie.Plus jest taki że w pierwszej dobie po urodzeniu zabierają maluszka na noc(oczywiście jak się chce)można odpocząć po porodzie.Ja lekarza ze szpitala nie miałam.
@lili78 tak nadal pracuje i polecam z całego serca.
Jeśli jeszcze nie masz położnej napisz a napisze kontakt na prywatnym.
Pozdrawiam.
A na kiedy miała termin? Ja zgłosiłam się do szpitala w 8 dobie po terminie i zaczęło się samo w 11 ale położna mówiła że by wywoływali już powoli.Witam córka właśnie leży na Wyspiańskiego i nikt nic z nią nie robi już 3 dobę po terminie do kogo się udać żeby coś załatwić