bo na ból głowy ciasto najlepszeA mnie jest bez słodkości ciężko bardzo....i dziś zgrzeszyłam kawałkiem ciasta bo miałam koszmarny ból głowy....i pomogło![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bo na ból głowy ciasto najlepszeA mnie jest bez słodkości ciężko bardzo....i dziś zgrzeszyłam kawałkiem ciasta bo miałam koszmarny ból głowy....i pomogło![]()
Człowiek całe życie się uczy....bo na ból głowy ciasto najlepszenie wiedziałaś??
U mnie nie nagłego cukier na czczo mam w okolicach 50 czyli nisko a w ciąży maiłam 60 (po cukierku czekoladowym bo się zapomniałam) i dla tego rano tak za mną chodzi słodycz!!!!śniadanie by pomogło ale mój chory mózg woła słodyczy!!!!Wystarczy sobie powiedzieć, że ból głowy to efekt nagłego spadku cukru![]()
ja ostatnio kupilam nutelle tak mi narobilyscie smaka (jeszcze w ciazy) i chyba czasja wywalicdo smieciKlucha, to tylko pozazdroscić. Ja niestety też słaba wola i co nieco podjadam
I również pod ręką czasem mam "lek pierwszego rzutu" czyli Nutellę
A potem nie ma się czym pochwalić w wątku "pomniejszamy się" ;-)