justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
to faktycznie musialo byc dobreJustyna dzieki za te przepisy.Wybralam nalesniki z porami i serem i normalnie mniaaaaaammmmmmmmmm orgazm kulinarnyPychotka
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
to faktycznie musialo byc dobreJustyna dzieki za te przepisy.Wybralam nalesniki z porami i serem i normalnie mniaaaaaammmmmmmmmm orgazm kulinarnyPychotka
![]()

nie znalazłamKto pamiętam gdzie jest przepi na kotlety z jajek???????

pomocyKto pamiętam gdzie jest przepi na kotlety z jajek???????
ja go kiedyś podawałamnie znalazłampomocy
i mam go w zeszycie z przepisami więc napiszę go jeszcze raz
u mnie przeważnie jak sa kotlety to nie ma sosuMam takie pytanie... Jakie sosy robicie? Np. do tych kotletow? do zwyklych schabowych, do mielonych?
polewam troszkę tłuszczem ...........
Jak za czasów komunistycznych
Pamiętam jak mama pracowała w Domu Kultury i miała przdział an obiady i chodzilismy do restauracji to zawsze był schabowy, buraczki i ziemniaki polane tłuszczem
z torebkiMam takie pytanie... Jakie sosy robicie? Np. do tych kotletow? do zwyklych schabowych, do mielonych?

Na ogół pieczarkowy/grzybowy. Czasem pomidorowy lub serowy. Ale głównie bez sosu, bo tylko ja lubię sosy.Mam takie pytanie... Jakie sosy robicie? Np. do tych kotletow? do zwyklych schabowych, do mielonych?