reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pomysły na obiady

reklama
My dostaliśmy wypasiony parowar w prezencie na święta, więc jestem bardzo zadowolona;-) Przedtem używałam wkłądkę do zwykłego garnka, która kosztowała chyba 10 zł. i też było super!:tak:
 
Majandra więcej nie wspomnę o jedzeniu po 18............. ot takie moje dzisiejsze postanowienie. Stanęłam dzis na wagę.:szok::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:................... i czas wziąć sie za siebie
 
A ja mam pytanie.Kupilam taki wielki makaron-muszelki do nadziewania.I nie wiem jak to najlepiej ugotowac zeby sie nie posklejaly i jak zapiekac z farszem?
Pierwszy raz cos takiego bede robic.
 
reklama
Ja mam garnki do gotowania na parze. O wiele tańsze niż parowar :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: :dry::dry::dry::dry:

Super też używam i są ok tzn mam aż jeden

A ja mam pytanie.Kupilam taki wielki makaron-muszelki do nadziewania.I nie wiem jak to najlepiej ugotowac zeby sie nie posklejaly i jak zapiekac z farszem?
Pierwszy raz cos takiego bede robic.

Pyszny jest wrzucasz do gorącej wody tylko na chwilę (tak jak pisała Majandra ) bo później dojda w piekarniku, chyba że przygotowujesz dzisiaj na jutro to nadziewasz surowe i one zmiękną do następnego dnia i upieką się w piekarniku.

Ja robiłam już ze szpinakiem i z mięsem mielonym w sosie pomidorowym oba posypane serem i oba równie pyszne:-)
 
Do góry