reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poradnik ciążowy

reklama
inka 85 obliczałaś sobie według tego kalkulatora dł.urlopu macierzyńskiego? Ja mam termin na 17grudzień,ale raczej poród odbędzie się trochę wcześniej czyli na pewno w bieżącym roku,a z wyniku tego kalkulatora będzie mi już przysługiwał urlop według zasad na rok 2012.Czemu tak??? Dobrze by było bo to jest bardziej korzystne,ale ciekawe czy faktycznie tak będzie.

Czytałam gdzieś wcześniej, że właśnie tak jest jak oblicza ten kalkulator, bo z tego urlopu będziesz korzystać również w 2012 roku dlatego załapiemy się na zasady z 2012 czyli dłuższy urlop :)

ja podobnie jak mamcia słyszałam ,że nasz urlop będzie kontynuowany w 2012 i załapiemy się na te dodatkowe tygodnie.
czyli jakiś plus bycia Grudniową Mamą :-D

reklama
Do góry