Jeszcze raz dziękuję Dziewczyny ;D zadzwoniła, zapisałam się <jupi> ale wiecie na kiedy <szok> dopiero na 2-go grudnia..... hmmm.... to już będę w 34 tygodniu... ;oD ciekawa tylko czy dam radę.... hehe...
Ja też będę w 34 tygodniu :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze raz dziękuję Dziewczyny ;D zadzwoniła, zapisałam się <jupi> ale wiecie na kiedy <szok> dopiero na 2-go grudnia..... hmmm.... to już będę w 34 tygodniu... ;oD ciekawa tylko czy dam radę.... hehe...
Może sie spotkamy..mam termin na ostatniego październikawitam wszystkie mamusieja tez jestem z sosnowca i bede rodzic w 2. termin porodu mam na 3 listopada . moze z ktoras z was sie spotkamy?