• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poród w Gorzowie WLKP

ja tez w sypialni okno pomylam ;-)
wogole sypialnie cala wypucowalam... i teraz zdycham...
no ale ja nie umiem tak nic nie robic, ja sie nuuuuudze w tedy za bardzo :sorry2:
choc mam i tak teraz przewaznie wszystko w duuupie nic mi sie niechce, sypialnie prosila sie juz o porzadek, wszystko tam juz bylo :sorry2: Powoli brakowalo miejsca na sen ;-)

reklama
A moja Alicja jak zasnęła o 12 tak śpi jak zabita...posprzątałam, ugotowałam obiad (dietetyczny :)), wyszykowałam się na spacer i czekam....buuu...pogody szkoda...:((

ja dzis nie mam weny na spacerki...
moj pojechal do lasu z psem i synkiem zaraz po przedszkolu...
ja dzis juz strajkuje ;-) Chlopaki zupke maja i to najwazniejsze zeby glodni nie byli ;-) Choc moj po zupce to pewnie bedzie dojadal jeszcze ;-) ahh te chlopy ;-)

Kasiulem sen to zdrowie, niech spi... cale lato przed nami i cieplych dni mase wiec zdazycie sie jeszcze naspacerowac ;-)

ja wlasnie wrocilam ze spaceru. bo...ptaszek nas obrobił. złożyłam Helence budke troche, coby nawdychała się powietrza z jodełek i świerków, aż tu nagle fruuuuu...kupka wylądowała na kołderce i na kombinezoniku Helenki ;/
na szczęście ;)

cześć Wam kobitki :)
znalazłam chwilkę to do Was napiszę :)

Kinga
trzymam kciuki! Może to wody? :))) jakby co to trzymaj się!!! :****

Kasileum
nie martw się zlecą kg, nawet się nie obejrzysz kiedy ;), tylko nie myśl ciągle o tym, że nie chudniesz, myśl odwrotnie, pamiętaj że psychika to 80% sukcesu...o ile nie więcej ;-)
Dzięki kochana za wsparcie w sprawie pępuszka (jak tylko jej odpadnie - a mam nadzieję, że to już niedługo, to wypróbuję układanie na brzuszku :) ...jutro polecę kupić spirytus i dodatkowo będę jej wysuszać spirytusem (bo używam oktaniseptu)

Larvunia jak przeczytałam że okna pomyłaś!!!! to bym ci w dupę dała! :-D kobito ty się oszczędzaj, bo w 32 tygodniu urodzić nie hallo...(muszę cię trochę postraszyć żebyś zwolniła w końcu lekarz kazał...;-)).

Future ja dobrze że Helence przeszło :) :**

Moja niunia dziś prawię w ogóle nie spała, ale to dobrze bo w nocy za to spać będzie (miejmy taką nadzieję) a żarłok z niej taki że na cycu chciała cały dzień wisieć :) nawet ze spaceru wracałyśmy z rykiem. Siostra mnie odwiedziła (na całe szczęście bo mogłam zrobić sobie obiad) no i pranko poprasowała...:-) także cieszy mnie to ogromnie :))))

Future Ty to masz tych okien faktycznie ;-)
ja jeszcze nie czuje sie co bym miala rodzic przypadkiem
czasami cos pobolewa cos sie napnie ale to normalne juz teraz ;-)
nie zamierzam rodzic przed terminem ;-) Wiec jeszcze ok 55 dni mi zostalo ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry