• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poród w Gorzowie WLKP

Co zaczne pisac to sie Maly budzi i do mamy na raczki :P Teraz tez juz widze sie budzi, ale poki co jest zadowolony bo baki puszcza :P Fajne miny trzaska przy tym ;P

Ktos moze wie kiedy Kaufland otwieraja? Pojechalam dzisiaj ..okazalo sie zamkniete a gazetki juz przynosza.

Aga Twoja Lenka slodko wyszla w gazecie. Widze juz urosla i cala w rozach :D Duzo Ci juz przybrala? My jak swojego wazylismy (wazenie osobno i z nim a pozniej odjac dwie wagi :P) wyszlo 4.2 kg.

Kinga proponuje isc kupic buty :) Ja jak poszlam to zaczal mi twardniec brzuch bo troszke za mocno nacisnelam na niego jak chcialam zmienic skarpetke na ponczoszke..napocilam sie przy tym jak glupia bo nie dosiegalam do stopy a bylam sama. Na drugi dzien zaczelam rodzic :)

Larvunia ..Michalinka sliczne imie. Kojarzy mi sie z ta dziewczynka z "Tylko mnie kochaj" ..taka slodka bystrzacha :D

reklama
gaja masz rcje z ta michalinka. jak taka urosnie larvuni to dopiero bedzie miala hahah

cudnych swiąt babeczki wam wszystkim, chociaz wiem, ze te swieta nie są wcale w tym roku dla nas wazne. mamy wazniejsze przy cycu haha!

Future święta racja :) najważniejsze nasze dzidzie:)

Dla Was również Wesołych Świąt, spokojnych, zdrowych i rodzinnych!! To pierwsze Święta z Naszymi Pociechami nawet z tymi w brzuszkach (no tu może już drugie:)) :-D Ucałujcie swoje maleństwa :**

dziękuje Wam kochane za ciepłe słowa o mojej klusi :)))

Gaja
moja tydzień temu ważyła (na wizycie prawie 4 kg, przybrała 700g od najniższego spadku wagi). A kaufland otwierają "wkrótce" hahaha, ja też poluję kiedy go w końcu otworzą a tu figa z makiem, gazetki ja dostaję już od kilku miesięcy! ;))) tylko nie ma gdzie tego kupić....;-)

Kinga ja bym do lekarza dzwoniła (czop jest gęsty i ma konsystencję galarety a nie wody), bo nie wiadomo czy ci trochę wód nie odeszło (a to się zdarza), musiałby lekarz sprawdzić czy to wód ubyło, bo wiadomo że jak za mało to dzidzi może zaszkodzić...więc lepiej się upewnić...

Kochane Zdrowych, wesołych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, Mokrego Dyngusa, Bogatego Zajączka i Wszystkiego co Naj Naj!!!! :*** buziaki dla Was, waszych rodzinek i dzieciątek!!! :****

Ostatnia edycja:
Wesołych Świat Dziewczyny dla Was i dzieciaczków tych starszych, mlodszych, nowonarodzonych i tych jeszcze w brzuszku :-*

Kinga to pewnie wody :-) Tak jak Aga mowi..zdarza sie ze sie sacza kilka dni nawet. Tak slyszalam..ja tam ekspertem nie jestem :) Ale jak na moj gust to na dniach urodzisz :) Trzymam kciuki.

Ide posprzatac na przewijaku, bo Mlody mi armagedon kupowy zrobil. Kilka pieluszek okupkal wkoncu go owinelam tetra :-) Teraz trza to wyprac.

Wesołych Świąt Mamusie !
Zdrówka dla Waszych Dzieci i dużo wytrwałości dla Was.
A co do Kauflanda to zaplanowane mają, że otworzą na początku maja, ale nie wiadomo, czy zdążą z zatowarowaniem

Pozdrowionka;-)

A mi kilogram ubyl :) Tak szybko leca mi kilogramy ze rozstepy mi nadal wychodza ;/ Juz zaczelam smarowac brzuch za kazdym razem jak widze krem.

Moze Kinga nam sie rozpakowala przez swieta :)

reklama
mi od porodu ubyło 15 i na szczęście żadnego rozstępu :)))) jeszcze 7kg i będę wyglądała jak człowiek :))) bo na razie pomimo szybkiego spadku czuję się jak kro...wa :-D na razie tylko w jedne moje jeansy się mieszczę :/...no ale cierpliwość się tu kłania....

pozdrowienia dla Was kochane!!!, właśnie moja kluska daje znać o sobie....
ciekawe kiedy uda nam się wybrać na spacerek ;-) bo to niesamowita wyprawa dla nas....hahaha (kupy, ulewania, jedzenie itp.)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry