• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poród w Gorzowie WLKP

Hej!

Kinga a może to był czop?? Trzymaj się kochana, wszystko przyjdzie w odpowiednim czasie :)

Aga, Gaja widziałam Wasze maleństwa w gazecie :) słodka pyzunia i łobuzerski czupurek :)

Buziaki dla Was kochane, zmykam, póki Alicja śpi, może uda mi się sałatkę zrobić...
No już zrobiłam... właśnie się obudziła maruda słodka....

reklama
jakie zdjecia :confused: JA tez chce zobaczyc no ejjj... moze ktoras zeskanuje i pokaze hheee :confused:;-)

a ja zmienilam imie mlodej, od paru dni jest Michalinka ta lobuziara w brzuszku ;-)
Mezus w koncu powiedzial TAK na to imie :-) z czego bardzo sie ciesze!
Wiem wiem niektorym z Was juz sie Alicja udzielila w pamieci, ale ja ciagle mialam nadzieje ze mezus sie zgodzi w koncu na Michaline i sie zgodzil :-) jjuuupiiii ;-)
Nic na to nie poradze ze skrot ALA mnie draznil :sorry2:
wczoraj niezle mnie pokopala, wydaje mi sie ze po napojach gazowanych bo zaszalalam... Az bolalo :sorry2: tak dawala czadu.

nie nei bedzie jedno imie, jak MArcelek ma jedno ;-) Dla mnie dwa sa zbedne ;-) No bo po co.. i tak bedzie miala jeszcze jedno przy bierzmowaniu, wiec po co...

Larvunia jednak postawiłaś na swoim :) to będzie mała Miśka :-) choć ciotka Aga przywykła już do Aluni ;-) Michalinka też ładne imię (moja najlepsza przyjaciółka z podstawówki więc mam sentyment do imienia ;)

Kasileum Lenka w tej gazecie wygląda jak "pyza pończoszanka"! hahaha ona wtedy płakała bo chciała jeść...teraz się zmieniła :)))
tak wygląda obecnie moja Kitty :)))
zdjecie(5).jpg

Aga Lenusia jest tfu tfu śliczna ;)
a i ubranko niczego sobie.
nasza jak sie urodzila, to wszysto bylo na nia za duze, ale muszę się pochwalić, że kilka ciuszków już jest za małych ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry