• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poród w Gorzowie WLKP

agentka :confused::-D no wiesz co..
to ona was sciemnia ze Helenka placzliwa :-p:-D Jest grzeczniutka, kochaniutka i wogole tylko do wycalowania :-) i pewnie bym ja calowala, gdyby nie to ze jeszcze troche smarkata jestem i nie chcialam zarazic :sorry2:
Kroliczek malutki... sliczniutki... sliczna ma te Helenke i w cale nie slodze, prawde pisze :tak:

zapomnialam napisac Future sukienka ledwo ledwo ale pasuje :-D DZIEKUJE :tak:

reklama
No nie, Aga ja jem bardzo podobnie...no masło używam...od dziś już nie:), a tłuszczyk nadal faluje i waga stoi... :/
Pępuszkiem na razie się nie martw. Jak odpadnie to dużo na brzusiu układaj, to jest taka profilaktyka przepukliny, Alicja też ma wystający pępuszek, leży na brzuszku parę razy dziennie do momentu aż się nie zacznie denerwować i widzę poprawę :)

Larvunia a Ty nie miałaś leżeć?? :)
Future jak tam Helenka na nowym mleczku wszystko dobrze??

My dziś pospałyśmy 6,5h!!! rewelacja :)

Dziewczyny mam 24 kapsułki K Vitum, nie będą mi już potrzebne, może któraś potrzebuje??!!

Dziś znów piękna pogoda się zapowiada :)

Ja za kapsulki dziękuje, mamy swoje, nie wiem czy pamiętacie, ale moja miala po kapsulkach kolki. a po kropelkach nieeee.
no już chyba mogę stwierdzic, że mleczko dobre, bo już drugi dzień bez Helenki głosu!;-)
wlasnie wstała, mąż nosi do odbicia haha ;)
my na brzunio kładziemy nawet po 5-6 razy dziennie. dopoki nie zacznie sie marszyć i dawać dźwięki ;)

Witam dziewczynki:)
no dzisiejsza noc minęła cudownie mimo częstych odwiedzin w toalecie:) a na dodatek z rana zaczęło mi się cosik sączyć po nogach:") poobserwuję i zobaczę:):-D Wam kochane życzę słonecznego dnia z dzieciaczkami:):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry