Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Larvunia sliczna MisiaPodobna troszke do meza
A ile ona ma wlosow
I jakie czarne
Cudenko.
Kasiulem to widze podobnie jak ja robisz w Pintalu. Moja siostra miala tam wesele i jedzenie bylo bardzo dobre. Chociaz przyznam szczerze, ze wrocilam do domu glodna, nie za bardzo dokladali jedzenia..ale co by nie mowic..wszedzie tak jest
To kiedy idziemy na spacerek Drogie Panie?
Calusy dla Aluni za postepy :-)
A z moim jak zawsze problemy. Coraz mniej je i ciagle placze. Malo sie usmiecha. Bylam wczoraj z nim w szpitalu bo mama sie uparla ze to napewno zapalenie ucha. Oczywiscie lekarka powiedziala ze nic mu nie jest...przepisala mu tylko cos na plesniawki(bo na policzkach sie trzymaja skubane zawziecie) i na twarzyczke. Powiedziala, ze to co ma na twarzy to sprawka grzybow ;o dziwne bo za pierwszym razem jak go widziala powiedziala ze to tradzik niemowlecy. Takze odeslala mnie do domu z dzieckiem, z ktorym trzeba sie silowac zeby zjadlo. Dzisiaj za to nie plakal..ale caly dzien spal mi na piersi...a zeby go odlozyc do lozeczka to trza miec nie lada odwage. Odrazu ryk. Jeszcze nigdy tyle w ciagu dnia nie spal..i jeszcze nie gdy tak malo nie jadl. Mam nadzieje, ze poprostu ma teraz gorsze dni przez ta pogode..bo raz zimno raz goraco.
nic fajnego.
;-) Z ciekawosci pojechalam z moim do szpitala ok 22.00 moze bylo po 22.00 Zanim dojechalam ok 40 km, zrobili w szpitalu przyjecie i zbadali, ktg, byla gdzies 24.00 Bole zaczynaly byc intensywniejsze krzyzowe, ale o roznych porach, raz co 20 min raz co 10 min... Lekarz stwierdzil ze rozwarcie na 4 cm i bedziemy rodzic ;-) Pani na izbie przyjec baaaaardzo mila 
Bardzo dobrze mnie prowadzila z porodem, czulam sie ok. W porownaniu z porodem Marcelkowym to niebo a ziemia
;-) Na kazde jekniecie przychodzila, badala, pytala, podpowiadala, radzila... tak jak powinno byc
Przy 3 partym chyba coreczka wyszla. Godz 1:33, 07.06.2011 , 3410g, 52 dluga, 10 pkt. ŚLICZNA ! Niestety mnie nacieli. I mam duzo szwow, ale wole nie wiedziec ile
ale szyl mnie pozniej lekarz i szyl...
Wspaniale uczucie! Taka ciepla kruszynka
Pozniej ja zabrali, lekarz zaszyl, zostawili na porodowce na 1,5 h a pozniej odwiezli na sale do 3 innych dziewczyn 

Zdebialam. No i sama sobie zmienialam posciel... no coz. Ja juz wiecej od zadnej piguly nic nie chcialam, ale jak widzialam jak dziewczyny np prosza o butelke dla dziecka z mlekiem to niektore burczaly ze trzeba samemu przyjsc i ze "ZARAZ" a inne same do lozka przynoslily z usmiechem na twarzy i milym slowem. WIec zalezalo od zmiany.
i jestem mega zdziwiona ze rodzilam tylko godzinke :-) Dzieki Pani pigulce czulam ze dam rade urodzic
i urodzilam mega zdrowa, sliczna i grzeczniutka Michalinke :-)