reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poród w Holandii 2011

Ayni matko kochana, dopiero zobaczylam ze mam wiadomosc! nie dostalam powiadomienia na maila.
Przepraszam Cie najmocniej, juz lece odpisywac!
A komercyjnym dzierganiem juz sie zajmuje hahah znajomi dbaja zebym miala co robic. Tak wiec jak masz ochote na cos to daj znac.. sie dogadamy :)

Madzia, Astrid no wlasnie ten tryb czekania nie bardzo sie mi podoba :-D ale juz sie ksiezniczka rozbujala.. moze metereopatka po matce jest :p

paczajcie :) a ja sie dziwie ze mnie co raz lupie hahah
http://www.msichicago.org/whats-her...our-beginning/make-room-for-baby/interactive/

Ostatnia edycja:
reklama
az mnie samej wzielo na jakies robotki reczne, ale nie mam szydelka ani nic z tych rzeczy.
Ja nie mam zdolności do szydełkowania czy robienia na drutach, ale czasem zdarza mi się cos wyhaftowac krzyżykami na specjalnej białej kanwie.
Mam na swoim komcie kilka mniejszych i większych obrazków (w tym po jednym dla moich dzieci) i kilka poduszek dla noworodków - śpiacy misio ze smoczkiem oraz imię i data narodzin dziecka.
Specjalnie szukałam tutaj sklepu z muliną, kupiłam ją, ale zapomnialam zapytac o trochę... chęci do roboty:-D
No, ale najmłodzej pociechy nie mogę zostawic bez obrazka więc będe musiała sie w końcu zmobilizowac....
jak nie zapomnę, to poorobię jutro fotki moich prac i wam pokarzę:-)

Super filmik :)

Świetny ten filmik:-D

Co do zajęcia podczas wyczekiwania na pociechę...polecam robienie zdjęć. Sama przeszłam chyba cały Amsterdam i nie tylko z aparatem i łowiłam co ciekawsze ujęcia:-)

Iskierka, poka poka :) no i jak kazdemu z potomstwa zrobilas to i te nie moze byc poszkodowane :tak:
ja do krzyzykow cierpliwosci nie mam :)

Iguana noooo juz widze siebie kulajaca przez Amsterdam ;) chyba ze pozyczylabym od sasiadki ten wypasiony elektryczny wozek :-)

Foty też można robić blisko...najbliższy park, las itp. To strasznie wciąga. Mi to zdecyodwanie bardziej odpowiadało niż dzierganie czy malowanie, bo to tego nie mam ani talentu ani cierpliwości;-)

Wow, super filmik :). Mi z nudów wkręciło się pisanie bloga i robienie zdjęć. Nie chce mi się śmigać po dzielnicy i szukać muliny itp., chociaż rok temu, jak Mąż był tutaj a ja w PL, to sobie wyszywałam w przerwach, w pisaniu magisterki :nerd:.

Tryb "czekanie" to mam ja ;), Młoda uruchamia tryb "czkanie", co mnie śmieszy, bo tak pociesznie mi brzuch skacze. Dzisiaj ma tryb "rozwalanie się nogami po moich flaczkach".

Ostatnia edycja:
Kochane dziewczyny, my wszystkie jestesmy utalentowane tylko ze kazda w innej dziedzinie. Ja rowniez kocham fotografowanie, mam swojego Soniaka , ale nie mam ladowarki.. Zaginela w akcji. Na szczescie znalazlam na marktplaats za o dziwo 26 z wysylka wiec niebawem sie zaopatrze. A mnie wznow wzielo na zabawy z filcem i chce sie podjac zrobienia bucikow dla dzidzi z filcu. Sa super slodkie! Potem napewno zrobie jakas pluszowa zawieszke i chcialam jeszcze taka tabliczke z imieniem , z ktorej zwisaja na sznurkach drzewka, ptaszki i inne rzeczy, ale musze filc zamowic z marktplaats.

Filmik boski, podoba mi sie jak sie te organy podnosza do gory :D
Iskierka chetnie zobacze co tam wykrzyzykowalas!

Ayni filc mozesz kupic w tych tanich sklepach :) yyy jak one sie nazywaja??? No te co ti wszystko za 0,50 € jest :D i w Action maja :)
Jak zrobisz buciki to daj przepis :) chetnie bym sprobowala ;)

Acha,powiedzcie mi czy tutaj mozna kupic podklady poporodowe?? Te gigantyczne podpaski to wiem ze sa..ale "pampersy" ?

reklama
Do góry