Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Madziula wiem jeszcze kilka tygodni a najlepiej jak najdluzej niech sobie tam siedzi
z jednej strony juz nie moge sie go doczekc a z drugiej mam pewne obawy...
ale w zyciu trzeba byc twardym, wiec nastawiam sie pozytywnie a jak to bedzie to sie dopiero okaze
Iskierka ja tez mam tak ostatnio.
Juz nie moge sie doczekac wizyty a mam ja za tydzien dopiero, chce sprawdzic czy wszystko w porzadku bo czasami mam leki dobrze ze ma mnie kto pocieszac
Idz i odpoczywaj
Bernadetka, a to Ci zbieg okolicznosci! a moge wiedziec, skad dokladnie jestes?
cos sie kobietki ze stalowej woli ujawniaja, bo wczoraj przez przypadek okazalo sie, ze na forum lutowek jedna z mam tez jest ze stalowki..
moja dzidzia wczoraj szalała prawie cały dzień, nawet mężuś miał okazje dostać kilka kopniaczków a dzisiaj cały dzień prawie nic, byłam już i na dłuuugim spacerku z psiakiem i teraz znów zanim do łóżka wskoczyłam ale nadal spokój hmm
I jak dotąd nie miałam mocnych zachcianek to od teraz wiem już co to znaczy że mi sie chce teraz i koniec kropka hehe mój M musiał jeździć po sklepach tylko dlatego ze mi się lodów magnum zachciało i to konkretnych hihi